8-ми кръг-Тайм Атак - Награда - БМВ 325

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

8-ми кръг-Тайм Атак - Награда - БМВ 325

Мнение от difcho » 09 Окт 2009, 23:59

След дълъг и труден сезон е време за последното мероприятие за годината и като такова то трябва да бъде организирано по подобаващ начин -->> www.driftclubbulgaria.com

Програма за уикенда -->> http://www.driftclubbulgaria.com/Meropr ... t-noem.htm

Информация, заявка, настаняване -->> http://www.driftclubbulgaria.com/Zaqvki ... t-noem.htm

Схема на пистата -->> http://www.driftclubbulgaria.com/snimki ... Round5.JPG

В петък и събота свободните тренировки ще са на принципа на свободното каране, т.е. няма да има извикване по серии и каране по 8 минути. По серии ще се кара само по време на квалификациите - 7 автомобила в серия за 8 минути каране.

ВАЖНО: Допълнителна информация относно условията за спечелване на автомобила ще има до няколко дни
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: 8-ми кръг-Тайм Атак - Награда - БМВ 325

Мнение от difcho » 14 Окт 2009, 22:53

Ето и пълно инфо за големите награди, които ще се раздадат на това мероприятие и най-вече за колата -->> http://www.driftclubbulgaria.com/
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: .....
Мечтае да кара: X6M

Мнение от 33k » 15 Окт 2009, 22:39

:bowdown: Много добре :bowdown: Тези награди направо ме карат да изкупя всичките билети :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 15 Окт 2009, 22:45

а ако няма 10к продадени билети?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: `81 E21 335

Мнение от GRINGO » 16 Окт 2009, 17:21

JOGI написа:а ако няма 10к продадени билети?

Няма награда. :mhihi:
10 000 Х 5 = 50 000 :lalala:
The power is nothing without control.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 16 Окт 2009, 22:39

нема мое да изплатим бмвто

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от difcho » 21 Окт 2009, 10:06

От днес, всеки който поръча 10 билета, получава 1 бонус :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 21 Окт 2009, 14:47

Каква е цената на 1 билет?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 90' E30 335

Мнение от Blondster » 21 Окт 2009, 17:22

GRINGO написа:
JOGI написа:а ако няма 10к продадени билети?

Няма награда. :mhihi:
10 000 Х 5 = 50 000 :lalala:

Бързи пари ! :clap:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 21 Окт 2009, 17:51

Blondster написа:Бързи пари ! :clap:

Най-обичам някой да се изказва неподготвено, но нали е характерно за нас българите да сме
най-голямите разбирачи по всички въпроси (като почнеш от футбол та стигнеш до политика).
Не искам да съм адвикат на никого, но само ще спомена че тазгодишния събор на БМВ клуба
ни излезна около 20 000 лева, като в тази сума са включени само и единствено преките
разходи. Говоря с конкретни числа защото всичко ми е минало през ръцете.
Като гледам програмата има доста неща които клуба изобщо не беше включил, та аз поне
силно се съмнявам към разходите като се добави и колата дали изобщо ще им излезнат
сметките на колегите ..... но както се казва това е тяхна задача и аз не им се бъркам.

Така, че "скъпи" Blondster, когато организираш дори едно подобно мероприятие съм сигурен,
че ще си на друго мнение ..... ама не знам дали това важи и за блондинките (ако си схванал).
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GRINGO » 21 Окт 2009, 18:23

rosen.kolarov написа:

Най-обичам някой да се изказва неподготвено, но нали е характерно за нас българите да сме
най-голямите разбирачи по всички въпроси (като почнеш от футбол та стигнеш до политика).
Не искам да съм адвикат на никого, но само ще спомена че тазгодишния събор на БМВ клуба
ни излезна около 20 000 лева, като в тази сума са включени само и единствено преките
Като гледам програмата има доста неща които клуба изобщо не беше включил, та аз поне
силно се съмнявам към разходите като се добави и колата дали изобщо ще им излезнат
сметките на колегите ..... но както се казва това е тяхна задача и аз не им се бъркам.

Така, че "скъпи" Blondster, когато организираш дори едно подобно мероприятие съм сигурен,
че ще си на друго мнение ..... ама не знам дали това важи и за блондинките (ако си схванал).

Дразнещото знаеш ли кое е?
Не че евентуално ще изкарат някъв лев момчетата,защото нямам представа какви са разходите, нека изкарат.
Дразни ме тва че навсякъде се изтъква "Награда БМВ 325" ,а не се казва че първо трябва да се продадат 10-те хиляди билета.
Още по дразнещо е че тия 10 00 билета никога няма да се продадат? :dunno:
Уж сме си наши хора тука ся ще се ебаваме.
Тва може по телевизията да излизаш с тая реклама ама тука не варви. ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от difcho » 21 Окт 2009, 20:09

GRINGO написа:
rosen.kolarov написа:

Дразнещото знаеш ли кое е?
Не че евентуално ще изкарат някъв лев момчетата,защото нямам представа какви са разходите, нека изкарат.
Дразни ме тва че навсякъде се изтъква "Награда БМВ 325" ,а не се казва че първо трябва да се продадат 10-те хиляди билета.
Още по дразнещо е че тия 10 00 билета никога няма да се продадат? :dunno:
Уж сме си наши хора тука ся ще се ебаваме.
Тва може по телевизията да излизаш с тая реклама ама тука не варви. ;)

Ако исках да се ебавам с някой, щях в договор с много ситен шрифт да напиша за 10 000 билета ;) Казах, до няколко дни, че ще има подробна информация и я дадох достатъчно ясно, без да си оставям никакви скрити вратички ;) И ако не смятах, че е възможно да се продадат тези билети, нямаше изобщо да обявявам подобно нещо. Не ме познаваш и незнаеш какъв тип човек съм, иначе не би писал тези неща ;) Искам мероприятията в България да се правят като хората, т.е. с атракции и много награди за зрителите... като дойдеш и си платиш вход, да не съжаляваш нито за миг след това за дадените пари... Леко полеко се опитвам да вдигам нивото с всяко изминало мероприятие, но за всяко нещо се плаща, както се плаща и в целият свят. Никой никого не кара никъде да ходи на сила ;)

Честно казано очаквах в този форум коментарите да са най-положителни, тъй като колата е БМВ, но се изненадвам, че единствено тук чета отрицателни коментари :)

ПП: Имах готова още по-атрактивна награда за 20 000 билет, но съм сигурен, че дори и да се обяви, няма да се продадат толкова и затова я отказах, а наградата определено беше уникална ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от difcho » 21 Окт 2009, 21:25

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GRINGO » 21 Окт 2009, 22:05

Нищо против нямам вас момчета даже ви свалям шапка, защото единствено вие правите
нещо свястно. :yes:
Честно казано очаквах в този форум коментарите да са най-положителни, тъй като колата е БМВ, но се изненадвам, че единствено тук чета отрицателни коментари :)

Точно затова се почувствах излъган сякаш от свой хора.
Ако съм засегнал някой се извинявам :bchug:
Успех в начинанието. :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от difcho » 21 Окт 2009, 22:43

GRINGO написа:Нищо против нямам вас момчета даже ви свалям шапка, защото единствено вие правите
нещо свястно. :yes:

Точно затова се почувствах излъган сякаш от свой хора.
Ако съм засегнал някой се извинявам :bchug:
Успех в начинанието. :yes:

:bchug:
Изображение

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия