как се сваля регулатор на налягане ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
как се сваля регулатор на налягане ?
Колеги някой може ли да ми помогне като ми каже как да си сваля регулатора на налягане на моя М40 ? Значи отвих гайката , опитах се да го извадя но немърда !!! някой може ли да ми каже по-детаилно какво да направя за да излезе ?
- borislav1980
- Потребител
-
Re: как се сваля регулатор на налягане ?
Днес го свалях и му смених О пръстените,но при мене ефект нямаше.
Иначе трябва да го раздвижиш по лека на ляво и на дясно и излиза,но имаи в предвид че тече бензин и пръска защото е под налягане и трябва да го попиеш с нещо(слага се по същия начин)
Иначе трябва да го раздвижиш по лека на ляво и на дясно и излиза,но имаи в предвид че тече бензин и пръска защото е под налягане и трябва да го попиеш с нещо(слага се по същия начин)
- jakson
- ентусиаст
-
Колега много бензин ли тече ? ако напр не съм карал колата 1 ден пак ли ще пръска ? аз м/у др немога да сваля изцяло скобата нз тя сиг излиза заедно с регулатора ? и катп го сваля трбва после някакви гарнитури нови да му слагам или нешо такова ... трябва ли преди да го сваля да се запася с о пръстени или гарнитури или нещо такова ?
- borislav1980
- Потребител
-
Не тече много бензин колега.Аз лично си взех О пръстените преди това да си ги имам под ръка по 50 ст са.Виж си размерите тука какви са.Има ги в магазините за авточасти.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... &lang=enUS
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... &lang=enUS
- jakson
- ентусиаст
-
някой има ли представа , защо когато извадих маркучлето от регулатора и имаше омасляване ? това лошо ли е ?
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
маслото е дошло от всмукателния колектор , няма общо с регулатора .

- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
- Кара: с превишена скорост
И аз ги сменях преди две седмици, беше започнало да сълзи леко гориво, но не съм имал проблеми с паленето. Преди да почнеш да го сваляш вземи идин парцал и го сложи отдолу като почне да тече да е върху парцала, ще изтече 50, 100гр колкото има в тая шина дето са закачени дюзите няма да изтече много, като сложиш новите о-пръстени ги намажи малко с ВД-40 или лубрикант някакъв, влиза много по лесно а и може да се скъсат ако са сухи не е кой зане каква философия ще се справиш 

- jakson
- ентусиаст
-
Значи при запален двигател , махам маркуча на регулатора и няма разлика нито в обороти нито в нищо само съска маркуча . Това означава ли , че не ми работи регулаторчето ?
8 мнения
• Страница 1 от 1