Нужда от пружини
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Нужда от пружини
Колеги моето 325тдс е с много ниско окачване а искам да го направя с възможно наи високото та ме интересува колко е наи високата пружина,в сантиметри разбира се да знам какво да търся и дори цвят защото моита е дизел с тежък мотор и амортесорите трябва да се сменът мисля че на моето е много къс ходат и на тях
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Нужда от пружини
стандартните пружини са доста високи (в сравнение със спортните)

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Интересно.
А някакви надписи на пружините има ли?
И аз искам да сложа високи пружини, но не искам да се разделям със спортните кони амортесьори.
Някой правил ли е такова нещо.
Съмнява ме да се прецакат амортецьорите, защото хода им е много голям.
Като тръгна да я дигам с крик отвора между гумата и калника се увеличава с 15см преди гумата да се отлепи от земята.
А някакви надписи на пружините има ли?
И аз искам да сложа високи пружини, но не искам да се разделям със спортните кони амортесьори.
Някой правил ли е такова нещо.
Съмнява ме да се прецакат амортецьорите, защото хода им е много голям.
Като тръгна да я дигам с крик отвора между гумата и калника се увеличава с 15см преди гумата да се отлепи от земята.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Задните от комби има по кУрави и високи предни неам идея, там май варианта с подложки, доколкото може да се каже, че е вариант.
Моито колега е точно комби но и амортесорите са с малък хот даже така че и тях трябва да сменям затова ми трябва точна височина на пружината и каде да ги купя
bum_bum написа:Задните от комби има по кУрави и високи предни неам идея, там май варианта с подложки, доколкото може да се каже, че е вариант.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Нямам идея, преди години си купувах, помня марката, че беше "Suplex" и с нормални нови Билщайн седеше доволно високо и твърдо.
6 мнения
• Страница 1 от 1