Не знам накъде отиваме......

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Не знам накъде отиваме......

Мнение от saleen » 21 Окт 2009, 8:17

Понякога и при по- дребни поводи се вадят пищови и то бойни, че и се зареждат....Супер изтрещяли хора има, които са готови от съвсем дребен спор да вадят оръжие, грях им на душата на безхаберниците, които са им разрешили да носят пистолети :kuku: и не им е на акъла, че другият човек също може да има оръжие и докато си играят театрото, правейки се на тежкари, току виж се споминали...ама нали гледахте репортажа за това, как психично-болен човек, който се води на отчет си извади медицинско за оръжие, какво да говорим повече.
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 21 Окт 2009, 12:29

На тия с грозните 7ци (Е65-6) може би им се раздува егото, както са им раздути колите. Вчера на тясна и задръстена в другата посока улица един тръгва в насрещното срещу мен, мигайки ми с фаровете да спра явно, понеже решил босът да прецака задръстването и след това да завие наляво в някаква пресечка. Аз спрях, но след "неговата" пресечка и когато вече бяхме интимни отпред. Сръга колоната коли, за да се втика, където му е мястото, и сваля джама да ми се обяснява - некъв мноу тежък чичка костюмар с големо бмв. Изобщо не го зарегистрирах, а просто си продължих в освободената ми вече лента.
На един идиот вчера в Пловдив (забелязвам, че там все по-ориенталски се кара) пък му четох кратка лекция на тема спира ли се (или барем намалява ли се) на "Стоп" и пътника, който се вози до него, кой ще го лежи, след като го надена, ако не успея да набия спирачките навреме - всичко това изказано по най-цивилизован начин. Отговорът беше "Еми кво толко ся, то па все за тва ли ша мислим". Еми за тва ша мислиш, като всеки ден се избиваме по пътищата и то поради липсата на мисловен процес у подобни тъпанари.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 22 Окт 2009, 10:22

Ееееееех колеги колеги! Ще се изтрепеме по теа пътища и мани нас , шоферите, ами и другите завличаме!

За да стигнем 5мин по-рано караме в насрещното, засичаме всичко живо, ръгаме се в колони, цепиме 3 колони на веднъж, вадим пистолети, псуваме се, обиждаме се, изнервяме хората около нас, надуваме нервно клаксон, гледаме възможно най-кисело, газим пешеходци, блъскаме коли, убиваме и деца ...., а когато пристигнем - паркираме 10мин, защото няма място и след това 10мин събираме от колата телефони, касетофон, ключове, пари, дрехи, заключваме, прибираме огледала, оглеждаме колата от всякаде. :dunno:

Почвам да се замислям, че да оцелееш по пътищата ни требва да си минимум черна нинджа (която е част от екипа на 100 черни нинджи тренирали бокс, карате, фърчане, цепене на дървета и др.), да имаш разрешително най-малко за базука (и да я носиш в колата си), да си с нерви биволски и крайно краен непукист.

И всичкото това за 5мин по-малко път.

Жал ми е, че все по-рядко се срещат човечни хора зад волана, каращи за удоволствие, а едно време врътвах ключа с кеф, защото ми предстояха минути блаженно каране из улиците.

Жално е наистина!
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

Предишна

Назад към Извън Темата