Не знам накъде отиваме......
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Не знам накъде отиваме......
Понякога и при по- дребни поводи се вадят пищови и то бойни, че и се зареждат....Супер изтрещяли хора има, които са готови от съвсем дребен спор да вадят оръжие, грях им на душата на безхаберниците, които са им разрешили да носят пистолети
и не им е на акъла, че другият човек също може да има оръжие и докато си играят театрото, правейки се на тежкари, току виж се споминали...ама нали гледахте репортажа за това, как психично-болен човек, който се води на отчет си извади медицинско за оръжие, какво да говорим повече.

Никой не мое ма връне на селу!
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
На тия с грозните 7ци (Е65-6) може би им се раздува егото, както са им раздути колите. Вчера на тясна и задръстена в другата посока улица един тръгва в насрещното срещу мен, мигайки ми с фаровете да спра явно, понеже решил босът да прецака задръстването и след това да завие наляво в някаква пресечка. Аз спрях, но след "неговата" пресечка и когато вече бяхме интимни отпред. Сръга колоната коли, за да се втика, където му е мястото, и сваля джама да ми се обяснява - некъв мноу тежък чичка костюмар с големо бмв. Изобщо не го зарегистрирах, а просто си продължих в освободената ми вече лента.
На един идиот вчера в Пловдив (забелязвам, че там все по-ориенталски се кара) пък му четох кратка лекция на тема спира ли се (или барем намалява ли се) на "Стоп" и пътника, който се вози до него, кой ще го лежи, след като го надена, ако не успея да набия спирачките навреме - всичко това изказано по най-цивилизован начин. Отговорът беше "Еми кво толко ся, то па все за тва ли ша мислим". Еми за тва ша мислиш, като всеки ден се избиваме по пътищата и то поради липсата на мисловен процес у подобни тъпанари.
На един идиот вчера в Пловдив (забелязвам, че там все по-ориенталски се кара) пък му четох кратка лекция на тема спира ли се (или барем намалява ли се) на "Стоп" и пътника, който се вози до него, кой ще го лежи, след като го надена, ако не успея да набия спирачките навреме - всичко това изказано по най-цивилизован начин. Отговорът беше "Еми кво толко ся, то па все за тва ли ша мислим". Еми за тва ша мислиш, като всеки ден се избиваме по пътищата и то поради липсата на мисловен процес у подобни тъпанари.
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Ееееееех колеги колеги! Ще се изтрепеме по теа пътища и мани нас , шоферите, ами и другите завличаме!
За да стигнем 5мин по-рано караме в насрещното, засичаме всичко живо, ръгаме се в колони, цепиме 3 колони на веднъж, вадим пистолети, псуваме се, обиждаме се, изнервяме хората около нас, надуваме нервно клаксон, гледаме възможно най-кисело, газим пешеходци, блъскаме коли, убиваме и деца ...., а когато пристигнем - паркираме 10мин, защото няма място и след това 10мин събираме от колата телефони, касетофон, ключове, пари, дрехи, заключваме, прибираме огледала, оглеждаме колата от всякаде.
Почвам да се замислям, че да оцелееш по пътищата ни требва да си минимум черна нинджа (която е част от екипа на 100 черни нинджи тренирали бокс, карате, фърчане, цепене на дървета и др.), да имаш разрешително най-малко за базука (и да я носиш в колата си), да си с нерви биволски и крайно краен непукист.
И всичкото това за 5мин по-малко път.
Жал ми е, че все по-рядко се срещат човечни хора зад волана, каращи за удоволствие, а едно време врътвах ключа с кеф, защото ми предстояха минути блаженно каране из улиците.
Жално е наистина!
За да стигнем 5мин по-рано караме в насрещното, засичаме всичко живо, ръгаме се в колони, цепиме 3 колони на веднъж, вадим пистолети, псуваме се, обиждаме се, изнервяме хората около нас, надуваме нервно клаксон, гледаме възможно най-кисело, газим пешеходци, блъскаме коли, убиваме и деца ...., а когато пристигнем - паркираме 10мин, защото няма място и след това 10мин събираме от колата телефони, касетофон, ключове, пари, дрехи, заключваме, прибираме огледала, оглеждаме колата от всякаде.

Почвам да се замислям, че да оцелееш по пътищата ни требва да си минимум черна нинджа (която е част от екипа на 100 черни нинджи тренирали бокс, карате, фърчане, цепене на дървета и др.), да имаш разрешително най-малко за базука (и да я носиш в колата си), да си с нерви биволски и крайно краен непукист.
И всичкото това за 5мин по-малко път.
Жал ми е, че все по-рядко се срещат човечни хора зад волана, каращи за удоволствие, а едно време врътвах ключа с кеф, защото ми предстояха минути блаженно каране из улиците.
Жално е наистина!
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4