Айр бег колонка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Айр бег колонка
Колеги светна ми лампата на бега на лявата колонка колата не е удряна бега си седи там отворих и проверих.
Буксата я откачих и закачих и след чистене на грешката няма резултат сега го шунтирах със съпротивление.
Въпроса ми е може ли да се реши проблема по друг начин кабели или пиропатрон за тази възглавница или всичко върви заедно и трябва да сменя целия айр бег.
Буксата я откачих и закачих и след чистене на грешката няма резултат сега го шунтирах със съпротивление.
Въпроса ми е може ли да се реши проблема по друг начин кабели или пиропатрон за тази възглавница или всичко върви заедно и трябва да сменя целия айр бег.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Re: Айр бег колонка
За съжаление се сменя всичко, защото е цял "блок". Вероятно причината е повишена валжност. По принци пиропатроните на беговете са предвидени да траят поне 10 години при нормални условия. Такава ситуация е вероятно резултат от нарушени уплътнения и проникване на вода. Иначе не мога да си го обесня
Предполагам, че става дума за предната лява колонка на предния прозорец със завесата-еърбег
Или греша?

Предполагам, че става дума за предната лява колонка на предния прозорец със завесата-еърбег

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
точно така колега за този бег става въпрос и най-вероятно предното стъкло е било счупено и е седяла доста време на открито защото вътре имаше доста прах като купих колата и сега от известно време се прееба тая завеса. Ще трябва да я сменя цялата май.
- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
сменя се целия при добър късмет ще го намериш за около 100лв. втора рака,а и късмет 

новият ми номер: 0877787835
4 мнения
• Страница 1 от 1