проблем с паленето на е36 м40
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с паленето на е36 м40
проблем с паленето на е36 м40 на студен двигател.паля я на бензин,пове4е я карам на газ.а когато запали не се форсира трябва леко да и галя газта ина4е забива моцуната.като загрее добре се пооправя но не на пално.имам самнения за горивен филтър но не сам сигурен.някой имали идея какво може да е.мотора е 1.8i
- VNM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Opel
- Мечтае да кара: BMW 525
Re: проблем с паленето на е36 м40
правилно размишляваш.Ако на газ нямаш проблеми а на бенз ти забива муцуната е горивния филтър.
VNM написа:правилно размишляваш.Ако на газ нямаш проблеми а на бенз ти забива муцуната е горивния филтър.
съгласен сам колега,а има ли вариант да е помпа,може да няма достатачно налягане.действително на газ няма проблем
- BMW-RulzZz
- Потребител
-
- Кара: БМВ е36
- Мечтае да кара: БМВ м5
- Детайли за колата: [URL=http://dobavi.info/cars/BMW/][IMG]http://dobavi.info/cars/BMW/m7472.gif[/IMG][/URL]
Аз имам същият проблем с карането на бензин при студен двигател. Когато е студена и ако я карам на бензин забива муцуната, след като загреее не мога да я вкарам в пътя. Моля посъветвайте ме какво може да е.. 

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Проверете за всеки случай температурния датчик на охлаждащата течност. Може на студен двигател да отчита стойности като на загрял и оттам недостиг на бензин в сместта.
Провери дебитомер, бензиновата помпа може да се чува, но да не прави нужното налягане - измерете го трябва да е 3 бар-а., може дюзите да са позапушени следствие дълга употреба на газовата уредба....
6 мнения
• Страница 1 от 1