Смяна на двигатели
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- vitaliss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 325i
Смяна на двигатели
здравейте колеги
предстои ми ремонт на колата ще сменям двигателя от 1.9и на 2.5и не сам много в час с тези неща и нз кое трябва да се смени и кое може да остане сащото засега са " двигател , скоростна кутия , електроника , диференциал , кардан , колекторите с ауспусната система . ако има някои запознат да ми разясни повече и дали трябва и осхте нещо да се сменя..сащо така и окачването ще сменя . водния радятор с перката може ли да остане сащия или трябва да сменя и него ? ако има компетентни по вапроса моля да ми пишат

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: Смяна на двигатели
Радиатора най-вероятно няма да е същия при 6 цилиндровия мотор. Все пак провери в РеалОЕМ.
Окачване и спирачки ще ти трябват също - все пак колата трябва и да спира и завива като 2.5
Друго дребно нещо е километража - различен е при 6 цилиндровите
Въпреки, че според мен не си заслужава да се занимаваш с това. Продай твойта на части, и сле 01.01.2010 си купи направо 325 излязло така от завода
Окачване и спирачки ще ти трябват също - все пак колата трябва и да спира и завива като 2.5
Друго дребно нещо е километража - различен е при 6 цилиндровите
Въпреки, че според мен не си заслужава да се занимаваш с това. Продай твойта на части, и сле 01.01.2010 си купи направо 325 излязло така от завода

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

3 мнения
• Страница 1 от 1