DME мистерия или нещо не вдявам РАЗВРЪЗКАТА
Модератор: Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Re: DME мистерия или нещо не вдявам
predel написа:IAV написа:........... Аз бях взел CarSoft 6.5 и го разкарах защото ми вадеше грешка 200 на ЕКУ а колата работеше прекрасно и вървеше на самолет,а грешка 200 означава ЕКУ в кофата!
Успех и дано съм бил полезен!
НЕ Е ЗАЯДЛИЦА, но колко плати за "картсофския софтуер", че той струва около 3к в евро? и върви съвсем прекрасно.....
не знам от къде ти се върти тая цифра в главата за 3к евра но аз взех от тези дето ги продават хакнатите в бг за 200-250 лева.Но с разликата че ми излезе 96лева от ebay.co.uk !
И не е свет!
Сега имам BMW Inpa ediads което е аналогична на GT1 понеже взех по евтиния за USB че нямах пара за този на сериен порт и за коли след 95та е много добър !Чета в тях всичко което може да се прочете и е доста читава!Онзи ден я тествах на Е39 98ма година и виждам све по нея и табла и чудеса,та даже и багажника и отварям!
А свга видях че колегата е писал че нищо по колата не се чете та още повече ми потвърждава тезата за нчитава намеса на някои "спец" !
Поздрави!
BMW Service Team
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Re: DME мистерия или нещо не вдявам
Здравейте колеги,
Реши се проблема!
Значи, чаках неволята, чаках и накрая взех една торба пари и влязох отново във Варна Карс като турбо гъзар и казах да я оправят
И те я оправиха!
Проблема с диагностиката се оказа от таблото
правило някакви мизерии и софтуера неможе да разпознае колата. Само пичовете не казаха как са решили проблема с таблото
Само казаха:
"Емииии, ние от тук нататъка вече можем да правим диагностика на тази кола, но не даваме гаранция, че друг ако се опита с друга апаратура ще успее... може и да не успее..."
Пазят си хляба, а!
И като тръгна диагностиката каза, че проблем има в датчик на разпределителния вал или така известният датчик на ваноса. Смениха го и колата живна!
Само не разбрах да си търся ли друго табло или не, но някой ден ще пробвам на друг диагностик и ако не стане, може да сменя таблото...
За цената не ме питайте... няма да кажа
Важното е, че колата е ОК и аз се успокоих.
Иначе е яко да си турбогъзар
влизаш, оставяш ключовете, един отива в колата, слага едни найлонки на волана, педалите, пода и седалката, вкарва колата вътре и я почват, а пък ти си пиеш кафето и ги гледаш през едно стъкло. После ти връчват сметката
плащаш и като си вземеш колата се оказва, че всичко са направили както трябва и за всичко са помислили.
За първи път не довършвам нещо по колата след ходене при майстор!
Накратко: Останах доволен!
Да не забравя да благодаря и на колегите, които се ангажираха 14 дни с моята барака: Митко, Петьо, Светльо, Иво и още толкова други колеги и за всички ще има
днес в 17:00 часа или в близките дни!
Поздрави и успех на всички!
Дамян
Реши се проблема!
Значи, чаках неволята, чаках и накрая взех една торба пари и влязох отново във Варна Карс като турбо гъзар и казах да я оправят

И те я оправиха!
Проблема с диагностиката се оказа от таблото

"Емииии, ние от тук нататъка вече можем да правим диагностика на тази кола, но не даваме гаранция, че друг ако се опита с друга апаратура ще успее... може и да не успее..."
Пазят си хляба, а!
И като тръгна диагностиката каза, че проблем има в датчик на разпределителния вал или така известният датчик на ваноса. Смениха го и колата живна!
Само не разбрах да си търся ли друго табло или не, но някой ден ще пробвам на друг диагностик и ако не стане, може да сменя таблото...
За цената не ме питайте... няма да кажа

Важното е, че колата е ОК и аз се успокоих.
Иначе е яко да си турбогъзар

За първи път не довършвам нещо по колата след ходене при майстор!
Накратко: Останах доволен!
Да не забравя да благодаря и на колегите, които се ангажираха 14 дни с моята барака: Митко, Петьо, Светльо, Иво и още толкова други колеги и за всички ще има

Поздрави и успех на всички!
Дамян

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Re: DME мистерия или нещо не вдявам РАЗВРЪЗКАТА
Най-накрая
крайно време беше
пожелавам ти най-искрено повече да не те вкарва във филми тая кола 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Радвам се за теб, че са ти оправили колата. А това с гъзарията съм го опитвал точно там и ми излезе през г.за, за това те разбирам, че не казваш цената.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
колега, сега защо не пробваш отново да я закачите на карсофт и отново ако не се върже да разкачите таблото?

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Stanchev написа:колега, сега защо не пробваш отново да я закачите на карсофт и отново ако не се върже да разкачите таблото?
Eй те точно това ще направя, но първо да превържа раните, да закърпя джобовете, да изплувам и да ми светне малко пред очите

И както очаквам, ще търся табло, но по нататък... иначе оферти приемам и от сега... анлогово... ако въобще още има такива... като взех колата таблото беше много зле и го ремонтирах по онази тема там в "полезни", ама явно не съм се справил...

Поздрави,
Д

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Бих те посьветвал да пробваш сега и с Виса -Евроскан,тои е по стар тестер и ги чете на 100% тия боини машини,аз имам такьв имам и карсофт ,тези бмв-та които са преди 96-87 год,ги чета с Висата,защото е по удобна и коректна
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3