Смяна на радиатор!!!Как?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: 5-Serie GT

Смяна на радиатор!!!Как?

Мнение от bо666 » 18 Окт 2009, 19:22

Колеги здравейте,преди да се обърна към вас пробвах да ползвам търсачката ,ама май не се справих много ...та,искам да питам ако някой може да помогне-има ли вариянт да си сменя радиаторчето,без да разкоствам цялото табло??? ако има ще е чудесно.Питам защото ми казаха първо че трябва да "изкъртя" таблото и второ ,че трудно се намира майстор ,който да е склонен да си изгуби деня да се занимава с мото радиаторче.Решил съм да си спестя едни 100 кината(криза е все пак) и да се пробвам сам да го сменя.Честно казано нямам идея от къде да започна и затова питам вас...в случай че някой вече го е правил.
Благодаря! :)
BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Re: Смяна на радиатор!!!Как?

Мнение от PNR » 18 Окт 2009, 20:04

bо666 написа:Колеги здравейте,преди да се обърна към вас пробвах да ползвам търсачката ,ама май не се справих много ...та,искам да питам ако някой може да помогне-има ли вариянт да си сменя радиаторчето,без да разкоствам цялото табло??? ако има ще е чудесно.Питам защото ми казаха първо че трябва да "изкъртя" таблото и второ ,че трудно се намира майстор ,който да е склонен да си изгуби деня да се занимава с мото радиаторче.Решил съм да си спестя едни 100 кината(криза е все пак) и да се пробвам сам да го сменя.Честно казано нямам идея от къде да започна и затова питам вас...в случай че някой вече го е правил.
Благодаря! :)

честно да ти кажа аз съм го правил както и други хора са го правили и могат да ти кажат че за 100ле никой няма да се наеме да го прави защотот се сваля цялото табло вади се прасето и ... мн работа

а сдругото което съм оцветил в червеничко ако не си го правил и не си много добър по добре отиди при някой да ти го направи или поне да ти помага защото си има пипкави и важни неща които ако не ги знаеш може да пооплескаш малко нещата че после табалцето да ти поскърцва ...

а ако пробваш с търсачката може и да намериш нищо че не си успял аз съм пускал тема за разглабяне на таблото са малко снимчици ....
PNR@abv.bg
София
0888779546

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: 5-Serie GT

Мнение от bо666 » 18 Окт 2009, 20:56

Мерси ...С 2 думи ..сам ако започна ще го правя цяла зима и накрая ще скърца след вс неравност :( Ще се опитам да намеря нещо по-конкретно за разглобяване на таблото и да се надявам че като започна ще го довърша( и то както тр) :))
BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 18 Окт 2009, 21:13

bо666 написа:Мерси ...С 2 думи ..сам ако започна ще го правя цяла зима и накрая ще скърца след вс неравност :( Ще се опитам да намеря нещо по-конкретно за разглобяване на таблото и да се надявам че като започна ще го довърша( и то както тр) :))

Ако имаш желание и ако умееш да "пипаш" , ще се справиш и сам ... Мисля , че темата за сваляне на табло на колегата PNR е в раздел "Полезни теми и линкове свързани с Е36" , огледай там какво се прави и успех ... Когато човек иска , всичко се постига , не е толкова страшно ... Но задължително ако сваляш таблото , го прави на закрито , че като свалиш "прасето" се отваря една огромна дупка м/у купето и двигателния отсег и ако колата ти стои на отркито ще се напълни с вода в купето , особено сега зимния сезон...!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 18 Окт 2009, 21:23

E човек като го е правил веднъж ,не е чак толко трудно
Поне тия дни свалих едно прасе от един седан ,и сега ще трябва да го имплантирам в моята кола ,та ще видиме как е с купето.
Изображение

Назад към E36