И в този тим влизам
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Re: И в този тим влизам
bozukov_a написа:quickshare написа:Трудно да стане Е46 да е по-добро от Е90......поне аз колкото и да ги сравнявам,няма как....иначе да ти е честита и безаварийно!
Е що да не става,тя да е някоя бъкана с екстри 46-ца срешу стоково е90.
Не е въпроса за екстрите,качеството на материялите които са използвани при е46 са една идея по добри,казвам го защото карам е90 от близо 1год и мога да направя съпоставка
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Честито за колата със здраве да си я караш и много безаварийни километри зад гърба ти!
А относно двигателя и аз не съм запознат дано да не ти прави проблеми!
А относно двигателя и аз не съм запознат дано да не ти прави проблеми!
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
galant написа:bozukov_a написа:quickshare написа:Трудно да стане Е46 да е по-добро от Е90......поне аз колкото и да ги сравнявам,няма как....иначе да ти е честита и безаварийно!
Е що да не става,тя да е някоя бъкана с екстри 46-ца срешу стоково е90.
Не е въпроса за екстрите,качеството на материялите които са използвани при е46 са една идея по добри

- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Благодаря Ви колеги!!!
Вчера реших да отида до Гръцко с колицата и останах доста доволен,супер приятно се пътува,возията е страхотна,адски добре обезшумен автомобил,много добре се "развинтва" като влезе в обороти,жена ми караше зад мен с Е90-то и доста "зор" и дадох(при нея бяха общо 4 души а в е46 3-ма) но така и неможа да ме лъхне.Разхода ми беше 6.7/100км(на борд) което ме удиви тотално
,маршрута беше София-Серес-Солун-София,но не сме се гонели понеже Гърците с тея техните ограничения "60"-"90"-"100" са направо досадни.В Българско ги погонехме наобратно.С две думи е46 е изключително добър автомобил.Поздрави на всички!!!
Вчера реших да отида до Гръцко с колицата и останах доста доволен,супер приятно се пътува,возията е страхотна,адски добре обезшумен автомобил,много добре се "развинтва" като влезе в обороти,жена ми караше зад мен с Е90-то и доста "зор" и дадох(при нея бяха общо 4 души а в е46 3-ма) но така и неможа да ме лъхне.Разхода ми беше 6.7/100км(на борд) което ме удиви тотално

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2