Не знам накъде отиваме......
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Re: Не знам накъде отиваме......
Ами всички тия с напрегнатото ежедневие, дето си вярват знаят ли какво е трафик. Например в Рим или Париж. Цариградско изглежда като лош майтап в савнение с истинския трафик. И хората са си спокойни и се изчакват. А в София всеки бърза и си мисли, че ще впечатли някой с шоферските си умения. Ами шофьорската книжка е първото от 20 свидетелства за квалификация в живота ми което изкарах. Даже не ми искаха и средно. Голяма работа като някой може да кара добре. И най-лошото е ако само това може, освен ако не е професионален състезател. Някой спомена за летище София с еднопосочен билет. Май само така ще се оправим.
Scott написа:Hack0 написа:Ще си размахват газовите пистолети, докато не попаднат на някой с боен и тогава ще им стане весело...лошото е само, че много трудно дават разрешително за боен и малко хора имат
Дават найстина МНОГО трудно,малко хора имат законно оръжие,хубавото е ,че не сем в щатите и на нашия пазар не е залят с незаконни пушкалаНо ако потърсиш ще намериш
Защо да е трудно? Вярно, че е бюрократична процедура и се разкарваш доста, но ако имаш чисто съдебно минало не би трябвало да ти откажат. И доста хора имат законно оръжие, но повечето си го държат в къщи...
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
ето и една прясна случка с мене...чакам на светофара на ботевградско преди екото и зад мен една вектра ,тръгвам си нормално на светофара и се чува едно злобно свиркане подмятане на предница отзад дърварин се одървил на стана отзаде и кълне,тръгва да ме изпреварва и пак кълне и жестове,а аз си набирам добре и тъкмо бях стигнал 90
си викам тоа с колко иска да карам в началото на ботевградско,естественно после 3-та до него и го гледам и му се смея а тоя нарежда кат хитлер на млади години и чак даже вкара втора и яко газ на вектрата ма ше и гръмне мотора ,и пак остана в точка 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
enigma написа:Scott написа:Hack0 написа:Ще си размахват газовите пистолети, докато не попаднат на някой с боен и тогава ще им стане весело...лошото е само, че много трудно дават разрешително за боен и малко хора имат
Дават найстина МНОГО трудно,малко хора имат законно оръжие,хубавото е ,че не сем в щатите и на нашия пазар не е залят с незаконни пушкалаНо ако потърсиш ще намериш
Защо да е трудно? Вярно, че е бюрократична процедура и се разкарваш доста, но ако имаш чисто съдебно минало не би трябвало да ти откажат. И доста хора имат законно оръжие, но повечето си го държат в къщи...
Забрави да ти дадът разрешително,аз съм искарал курса,в КОС не съм отишъл защото един от кос ми каза,трябва да се обосновеш защо ти е,пари ли носиш,къв си що си,изобщо не е така искаш да имаш получаваш,сега като регистрирам фирмата ще пробвам,пък да видим какво ще стане

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Scott написа:Забрави да ти дадът разрешително,аз съм искарал курса,в КОС не съм отишъл защото един от кос ми каза,трябва да се обосновеш защо ти е,пари ли носиш,къв си що си,изобщо не е така искаш да имаш получаваш,сега като регистрирам фирмата ще пробвам,пък да видим какво ще стане
Така е. Трябва да докажеш, че наистина имаш нужда от оръжие, нищо, че закона не го изисква. Смешното е, че е много по-лесно да се сдобиеш с ловни оръжия, които са си доста по-опасни.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Hack0 написа:Scott написа:Забрави да ти дадът разрешително,аз съм искарал курса,в КОС не съм отишъл защото един от кос ми каза,трябва да се обосновеш защо ти е,пари ли носиш,къв си що си,изобщо не е така искаш да имаш получаваш,сега като регистрирам фирмата ще пробвам,пък да видим какво ще стане
Така е. Трябва да докажеш, че наистина имаш нужда от оръжие, нищо, че закона не го изисква. Смешното е, че е много по-лесно да се сдобиеш с ловни оръжия, които са си доста по-опасни.
Да аз одавна искам да стана ловец,намерил съм дружинка,и после си купувам пушка,после и карабина за подборен лов
И като исперкам имам Помпа и снайпер да тепам хората от балкона

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Hack0 написа:Scott написа:Забрави да ти дадът разрешително,аз съм искарал курса,в КОС не съм отишъл защото един от кос ми каза,трябва да се обосновеш защо ти е,пари ли носиш,къв си що си,изобщо не е така искаш да имаш получаваш,сега като регистрирам фирмата ще пробвам,пък да видим какво ще стане
Не знам кога и къде е било така, но аз си го изкарах без проблеми с обосновка "за самозащита". Може би в определени райони са по-строги, знам ли....
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Става и законно и незаконно както е било и както ще си бъде в Милата родина за съжаление.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
enigma написа:Hack0 написа:Scott написа:Забрави да ти дадът разрешително,аз съм искарал курса,в КОС не съм отишъл защото един от кос ми каза,трябва да се обосновеш защо ти е,пари ли носиш,къв си що си,изобщо не е така искаш да имаш получаваш,сега като регистрирам фирмата ще пробвам,пък да видим какво ще стане
Не знам кога и къде е било така, но аз си го изкарах без проблеми с обосновка "за самозащита". Може би в определени райони са по-строги, знам ли....
Не знам от къде си но в София това за "съмозащита" не важи ама хич,като дадеш документ че си некъв шеф и носиш пари,по става ама пак е тегаво,ако кажеш че носиш големи суми ти казват вземи си инкасо
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Не съм навътре с тия работи,но откъслечните ми впечатления са ,че по канален ред е трудно наистина..Веднъж си влизам във входа на блока и униформен ме налази
- "Добър ден,познавате ли този господин- и снимка на един съсед ми показва..-
Да,казвам,познавам го ..
-Кандидатства за разрешително за оръжие,и в тази връзка трябва да ви питам как ще го опишете като характер-проблемен ли е,агресивен,спокоен ...?"Представи ми се естествено,както и мойте имена взе.
Та така....
- "Добър ден,познавате ли този господин- и снимка на един съсед ми показва..-
Да,казвам,познавам го ..
-Кандидатства за разрешително за оръжие,и в тази връзка трябва да ви питам как ще го опишете като характер-проблемен ли е,агресивен,спокоен ...?"Представи ми се естествено,както и мойте имена взе.
Та така....

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Питат съседите???
Божичко.....
Тия дето размахват пистолети наляво и надясно са ми много интересни...Трябва да има някакъв начин да им се изземват в последствие, при подадени сигнали, при неоснователно вадене.. не зная, но имам чувството, че Сульо и Пульо могат да имат пистолет вече...
А относно това до колко случката със завиването и засичането е повод да се стреля, съм безмълвна. На всеки се е случвало и движението би било много по-спокойно и безопастно, ако всеки се сеща от време на време, че всичко, което го подразни на пътя, може би той също е правил, или поне не е застрахован, че няма да му се случи.
Какви са тия нерви, какво е това чудо- не знам. Понякога имам чувството, че адекватни хора почти не останаха вече...

Тия дето размахват пистолети наляво и надясно са ми много интересни...Трябва да има някакъв начин да им се изземват в последствие, при подадени сигнали, при неоснователно вадене.. не зная, но имам чувството, че Сульо и Пульо могат да имат пистолет вече...
А относно това до колко случката със завиването и засичането е повод да се стреля, съм безмълвна. На всеки се е случвало и движението би било много по-спокойно и безопастно, ако всеки се сеща от време на време, че всичко, което го подразни на пътя, може би той също е правил, или поне не е застрахован, че няма да му се случи.
Какви са тия нерви, какво е това чудо- не знам. Понякога имам чувството, че адекватни хора почти не останаха вече...

боен или газов? всеки келеш си има газов сега... не им обръщам внимание вече
с полиция работеща за 400лв, толкоз.
с полиция работеща за 400лв, толкоз.
имах бмв, но си купих мерцедес преди доста време... предадох ви!!!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а бе специално за перник,лозен и горубляне са други изискванията....! там питат дали имаш вече няколко убити и дали би използвал оръжието при поръчка в макдоналдс от мак-драйва и ако отговориш отрицателно ти дават пищоф.....
да извадиш "железо" заради такова спречкване е толко тъпо,че нема накъде. ако бехте излетели с приятеля ти с бухалки и ножове вече е друга бира работата.....
да извадиш "железо" заради такова спречкване е толко тъпо,че нема накъде. ако бехте излетели с приятеля ти с бухалки и ножове вече е друга бира работата.....
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Да написъл съм в един по горн пост,че супер смотано да се вади джандак за едно такова нещо и пак казвам ако аз бях извадил моя щях да го направя на ренде,но не си заслужава за такива неща да се занимаваш с полиция и тем подобни неща 

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Еми някой превзел се в ролята на мутра, без нужния кураж нито в живота, нито за пищова! Мисли си, че е готин като има някво желязо на кръста и това явно му дава право да забрави кой, и какъв е! Защото велики и безсмъртни хора няма!
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4