Отчет на километри
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Отчет на километри
Така... Туй нещо спря да работи... На път бях да влезна във филмотеката
поради нарастнал разход на гориво.
Обаче се оказа, че показанията на изминатите километри не са вярни, а от днес и изобщо не отчита
Явно не е спряло изведнъж, а просто е намалявало отчитането.
Разглобих го до... колкото да видя как се разглобява. Часовника ми се струва че се маха, но отдолу какво да го правя, и къде да го гледам. Явно някаква механика се е скапала, защото абсолютно всичко друго си работи по таблото.
В момента монтирах другото табло
... Имам и трето
, дето го ремонтират година време вече
.
Та може ли да се вземе часовника с прилежащите му части, и да се насади на мястото на този в това табло

Обаче се оказа, че показанията на изминатите километри не са вярни, а от днес и изобщо не отчита

Явно не е спряло изведнъж, а просто е намалявало отчитането.
Разглобих го до... колкото да видя как се разглобява. Часовника ми се струва че се маха, но отдолу какво да го правя, и къде да го гледам. Явно някаква механика се е скапала, защото абсолютно всичко друго си работи по таблото.
В момента монтирах другото табло

Та може ли да се вземе часовника с прилежащите му части, и да се насади на мястото на този в това табло

- Стаевски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 318i
- Мечтае да кара: Комби
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
Re: Отчет на километри
Стаевски написа:ако не си търсил с търсачката ето нещо...viewtopic.php?f=6&t=155971
едва ли не я е видял при положение че е писал вътре

Владо мисля, че това е момента да имаш оборотомер

Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
имам си бре... ама ако трябва друг да слагам, споделяй
темата я гледах, но в интерес на истината след като я постна колегата, я прочетох по-основно... та момчето споделя че е разглабял, значи става... само да си взема другото табло от "майстора
", и го разпръсквам
мерси

темата я гледах, но в интерес на истината след като я постна колегата, я прочетох по-основно... та момчето споделя че е разглабял, значи става... само да си взема другото табло от "майстора

мерси

- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
Владо написа:имам си бре... ама ако трябва друг да слагам, споделяй![]()
темата я гледах, но в интерес на истината след като я постна колегата, я прочетох по-основно... та момчето споделя че е разглабял, значи става... само да си взема другото табло от "майстора", и го разпръсквам
![]()
мерси
спомена нещо за часовник, та си помислих че таблото ти е с часовник и нямаш оборотомер, ако е така направо ново табло с оборотомер, и решаваш всички проблеми
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
Владо написа:имам си бре... ама ако трябва друг да слагам, споделяй![]()
темата я гледах, но в интерес на истината след като я постна колегата, я прочетох по-основно... та момчето споделя че е разглабял, значи става... само да си взема другото табло от "майстора", и го разпръсквам
![]()
мерси
Аз бях с темата.Вътре има едно потенциометърче с което се калибрира.Врътнах го съвсем малко.Не знам дали от това или от друго нещо, но след като го сглобих започна да показва вярно.Иначе целия механизъм беше чист и без никакви износвания.
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
6 мнения
• Страница 1 от 1