Проблем с ел.пакета
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с ел.пакета
Колеги надявам се някои да може да ми помогне. Карам BMW 316 E36, и имам проблем със ел.стъклата от няколко дни!Като натисна копчето и го задържа започват да ми светкат аварииките но стълото не слиза,някаква идея от какво може да е?
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Re: Проблем с ел.пакета
Колега не съм на 100% сигурен но кабелите за ел.стъклата и това на аварийните вървят във един сноп и най вероятно са се заголили кабелите и правят контакт някъде по трасето!! Виж под кората на скоростният лост където са бутоните за стъклата и този за авари. погледни как вървят кабелите и дали вървят заедно!! 

При мен е малко по различно!Аз съм с автоматик и с ел стъкла само отпред!Но маи е от алармата която ми сложиха минналата година, защото като натисна копчето цъка едно от релетата на самата аларма.А смата алрма е вързана много неграмотно според мен.Най вероятно тия дни ще я закарам на майстор да е погледне защото аз сам явно няма да мога да си ги оправя! Но все пак благодаря!Ще се радвам ако още някои даде идея преди да я закарам да е оправят.
Ако някои знае евтин и дбар майстор в София моля да каже!
Благодаря!
Ако някои знае евтин и дбар майстор в София моля да каже!
Благодаря!
Оказа се едно реле към което беше вързана алармата и не подаваше + на копчетата за прозорците!
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
5 мнения
• Страница 1 от 1