Не знам накъде отиваме......

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Re: Не знам накъде отиваме......

Мнение от Zapa » 16 Окт 2009, 11:35

абе те преди няма и две седмици се клали некви с мачете щот единият го бил засякъл :shock:
много изпростяло племе станахме ей :| :kuku:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 16 Окт 2009, 11:54

както е тръгнало ще зачестят еднопосочните полети от летище София :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Мнение от Николай Занчев » 16 Окт 2009, 15:56

Така колеги от коментарите на някой от вас разбирам,че следващия път ако се случи нещо такова вадя желязото и каквото стане.От тук нататък ще трябва да се избиваме по светофарите заради едни незначителни ситуаций.
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Аватар

Мнение от Хаос » 16 Окт 2009, 16:21

тръбния ключ от джантите ми е зад седалката, как се пресягам за колана така го напипвам при такива ситуации, мноо овълчено време настана
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 16 Окт 2009, 16:34

Zapa написа:абе те преди няма и две седмици се клали некви с мачете щот единият го бил засякъл :shock:
много изпростяло племе станахме ей :| :kuku:

Ти остави другото ми тоя дето е извадил мачетето всъщност е засекал другия. Оня сигурно го е напсувал и пича с мачетето му набил канчето, да си ебе майката стана работата вече. Та и тоя с патлака така, ще ви гърми че сте го засекли, ми ако се бяхте ударили (да не се случва) какво щеше да се случи, то стана да не се качваш на кола вече. Пълно с некви надрусани мутрафони, дето си мислят, че като са окрали н'ам си колко милиона и са безсмъртни... И къде е закона и неговите защитници в тоя момент, и какво става като дойдат и заловят въпросния изрод, за съжаление избора се стеснява все повече към летище София, както каза някой. А е толкова хубава страната ни дееба. Хич не ми се изселва, ама как ще си гледам тука децата незнам :banghead: :banghead: :banghead:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Окт 2009, 16:42

Явор написа:ум цари,ум робува,ум патки пасе
Ум -белия делфин ..
А по темата-аз абсолютно винаги се извинявам,като сгреша и не се праа на отворен,често се ядосвам и съм готов да рипам-дай боже да няма конфликт,че то в тия раути победител няма... :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 16 Окт 2009, 17:09

best_buy написа:щом не ви е гръмнал , значи е бил газов пистолета .

Да, ако стреля с газов по единия от двамата в колата, после ще се учуди каква "ергономична" форма може да има газовия пистолет.

А сега по темата: Ми колеги, в София не живея. Но навсякъде е така. Един следобед се пускам по колоездачески, наближавам едно кръстовище, на мен ми светва червено и жълто, а след това зелено. По навик се оглеждам преди да изляза, а отгоре един бус, в него мъж и жена се карат, мъжа изобщо не ебава светофара. Спрях на сантиметри от калника му, а темерута си мина като първия. Викам си - тая няма да е, настигам го на другия светофар, има още 49 секунди червено, той първа кола. Отивам, аз малко по-едър се оказвам :lol: и ето го диалога:
"-Гледай малко тоя път, колега. Ще ме утрепеш, ще се сетиш да поглеждаш към светофара.
-Ай сиктир ве, няма да ми казваш кво да прая."
И отпраши на червено. С един такъв се гоних, обаче знаех точно какво ще му се случи.

ПС: Мисля за нова година да си взема газов за 20-тина лв. И после да си го нося като карам, че много мой приятели ограбиха в горите.

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 17 Окт 2009, 0:43

_65536_kb_sec_ написа:ще кажа само едно нещо което ще обобщи темата - ПО УМНИЯТ ОТСТЪПВА :winky:

:yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 17 Окт 2009, 0:56

сичко мамата си трака вече

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 17 Окт 2009, 7:35

Хората са разсеяни и отнесени в ежедневните си проблеми и понякога се случва да сгрешат.Аз също се ядосвам като ми направят "предпоставка за ПТП" но като ми вдигнат ръка и се извинят се усмихвам и им махам,не е болка за умиралка,все пак човека си отчита грешката(говоря за ежедневните пристроявания по сфетофарите и за сещания в последният момент-Еййй тук трябва да завия).Трябва да сме по толерантни на пътя,ако почне да се гърмим за такива неща докъде ще я докараме и без това сме на изчезване като нация.А главочите които си мислят че улиците на града са сцена на холивудски екшън и та са главните герои могат да се поотупват периодично(ако са ви в категорията).
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Окт 2009, 13:46

galant написа:Хората са разсеяни и отнесени в ежедневните си проблеми и понякога се случва да сгрешат.Аз също се ядосвам като ми направят "предпоставка за ПТП" но като ми вдигнат ръка и се извинят се усмихвам и им махам,не е болка за умиралка,все пак човека си отчита грешката(говоря за ежедневните пристроявания по сфетофарите и за сещания в последният момент-Еййй тук трябва да завия).Трябва да сме по толерантни на пътя,ако почне да се гърмим за такива неща докъде ще я докараме и без това сме на изчезване като нация.А главочите които си мислят че улиците на града са сцена на холивудски екшън и та са главните герои могат да се поотупват периодично(ако са ви в категорията).
:yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 17 Окт 2009, 13:51

laviatan написа:Абе луди колко искаш - онзи ден си чакам на светофар един- и оп зелено.Ама не съм се забавил и 5 секунди и тръгвам .
Отзад един кисел гъзар с Е66 ама свири все едно за сватба. Продължавам си напред и тоя се лепи за мен от моята страна и ме псува като за световно :mhihi: /праща яко писма на майка ми/. Аз с жест повдигам рамена и му казвам какво е станало толкова.
Той започва да ме натиска към банкета, да се кача на тротоара и аз се изръчках да не стане това/то тва Е66 си е ебати танка/. Е да ама има пред мен кола и не стана... След малко ме изпреварва и с пълна сила натиска спирачки пред мен :shock: и му спрях на мм. от задната броня. Показва се пред джама и вика- Е ся ти **х мамата - ща строша.
Най-интересното че до мен се возеше един приятел дето не е много с акъла си и щеше да го огъне на осморка, но предпочетох да си тръгна.
Дано не е този колега от форума, че ***м ти такива ентусиасти :evil:
Та без вина- щеше да стане мазало :winky:
P.S.-ИЗВОДА КАКЪВ Е -ДА ТРЪГВАМ НА ОРАНЖЕВО ЛИ ВЕЧЕ :paranoid: :mhihi:
ако тръгнеш на оранжево може да те сполети някои ниско прелиташт самолет които минава на червено :mhihi: :mhihi: така че най-добре пеш :ok: :ok: :mrgreen:
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 17 Окт 2009, 17:52

Тъпичко да,но сещаат се че 98% от тея "бабаити" са с газови пистолети един газов е 50 лева,купуват си и почват да ги размахват,и аз съм размахвал на един дето слезна със дървото ама щях да го ям много :mhihi:
Лошото е,че ако си с боен не се вади така,с газовия пуцаш и ти дреме на к*ра,с бойния в затвора ;)

Иначе верно много са изтрещяли хората,и аз се побърквам в тоя трафик ме прихващат и мен лудите,а си представям некои такъв дето и за още 100 проблема мисли,и то някъде избива
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Потребител
Аватар

Мнение от Hack0 » 17 Окт 2009, 18:52

Ще си размахват газовите пистолети, докато не попаднат на някой с боен и тогава ще им стане весело :bang: ...лошото е само, че много трудно дават разрешително за боен и малко хора имат

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 17 Окт 2009, 18:56

Hack0 написа:Ще си размахват газовите пистолети, докато не попаднат на някой с боен и тогава ще им стане весело :bang: ...лошото е само, че много трудно дават разрешително за боен и малко хора имат

Дават найстина МНОГО трудно,малко хора имат законно оръжие,хубавото е ,че не сем в щатите и на нашия пазар не е залят с незаконни пушкала :) Но ако потърсиш ще намериш ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата