таван на кабрио -> съвет
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
таван на кабрио -> съвет
Колеги.. гледам едно кабрио... хубаво е ...гюрука от вън е супер, няма забележка, само от вътре плата който прикрива гредите, леко се е разшил , точно зад малките стъкла.Принципно не изглежда сложно да се зашие или залепи... Механизмите работят, но много странно, в смисъл бачкат си машинките, но не от оригиналното копче, а от 2 допълнително добавени копчета, 1-то управлява тавана, а другото отзад капака... и естествено аз бих искал всичко да си е таман по колата като е в моите ръце и искам да випитам дали това може да е само от копчето или както аз си мисля, от блока за управление на тавана... и някакви предложения какво може да ги е накарало да преминат към поиталяване (щото колата е италянка)...
Иначе си има 17-ки стил 44, има си климатроника с врътките има възглажница 1 има, и е 318и с верига.. това беше м43б19 нали?
Дайте съвет, добра цена ми казват, да рискувам ли с тези проблеми или?.. иначе стъклата много хубаво и плътно се затварят и не звъчат изтормозено моторчетата...
какво друго да гледам в едно кабрио?
Иначе си има 17-ки стил 44, има си климатроника с врътките има възглажница 1 има, и е 318и с верига.. това беше м43б19 нали?
Дайте съвет, добра цена ми казват, да рискувам ли с тези проблеми или?.. иначе стъклата много хубаво и плътно се затварят и не звъчат изтормозено моторчетата...
какво друго да гледам в едно кабрио?

- Giovanni
- младши ентусиаст
-
Re: таван на кабрио -> съвет
Звучи побългарено.
Тавана се управлява от така наречение комфорт модул, който управлява централното заключване и стъклата. Нещо е човъркано и не е направено както трябва.
Щом ти изглежда лесно да си поправиш тавана, значи няма проблем.
На кабрио какво може да му гледаш, освен първо състоянието на тавана, всичко останало е като при останалите модели.
Тавана се управлява от така наречение комфорт модул, който управлява централното заключване и стъклата. Нещо е човъркано и не е направено както трябва.
Щом ти изглежда лесно да си поправиш тавана, значи няма проблем.
На кабрио какво може да му гледаш, освен първо състоянието на тавана, всичко останало е като при останалите модели.
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
лесно ми изглежда да оправя вътрешната тапицерия, но това с копчетата хич не ми изглежда лесно.. точно затова питах!....Значи от комфортмодула, трябва да проверя колко пари върви един такъф модул евентуално, ама пак не е гаранция че със смяната му ще се премахне проблема!

- Giovanni
- младши ентусиаст
-
Колега тя колата си го има, въпроса е защо не е свързан там и са го направили с 2 копчета. Имало ли е проблем някакъв, че са го направили така. Това само този който го е правил си го знае.
Трябва да се свърже пак към модула и да се види дали работи нормално или има проблем в датчика на моторчето.
Ето ти едно видео да добиеш хубава престава
http://www.youtube.com/watch?v=boiybaJk ... re=related
Трябва да се свърже пак към модула и да се види дали работи нормално или има проблем в датчика на моторчето.
Ето ти едно видео да добиеш хубава престава

http://www.youtube.com/watch?v=boiybaJk ... re=related
4 мнения
• Страница 1 от 1