имам малък проблем с шума в купето
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
имам малък проблем с шума в купето
здравеите много щесам благодарен ако някои ме светне
какво да проверя щото нещо ми тропа отпред отдясно като запаля сутрин колата или пак като съм под наклон някаде също го прави и когато я настапя доста в завои (предимно ляв) и немога да разбера какво е качвах я на канал да видя гледах гледах и нищо не разбрах имам чусвото че нещо ми удря в купето отдоло ама нз какво може дае мислех че някаде изпускателните тръби ми опирам ама до колкото видях неса те , а тоя шум много ме дразни и направо откачам 

Станислав Стоянов
гр. Кюстендил
гр. Кюстендил
Re: имам малък проблем с шума в купето
дали е вазможно щото почна отначало даго праи по малко и са се засили ако е тампон нямали да почне даго праи отведнъж 

Станислав Стоянов
гр. Кюстендил
гр. Кюстендил
Имах абсолютно същия проблем с мерцедес -при пълен ляв и то точно когато потеглям с малко газ,когато мотора се натовари.От начало беше от време на време ,а после стана все едно ще пада колелото 

и какво се оказа в краина сметка ? ама при мед го прави и когата я запаля сутри и работи на място пак тропа
Станислав Стоянов
гр. Кюстендил
гр. Кюстендил
- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
Ами колега запали я , отвори си капака и си погледни тампоните на двигателя ! Или накарай някой да ти я запали когато ти си се наврял отпред под капака и маже още по ясно да ти стане 

6 мнения
• Страница 1 от 1