новият БМВ VAN
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
това е една прекрасна идея ! БМВ си е БМВ... ама БМВ НЕ участват в много пазарни ниши все още... и Мерцедес са си мерцедес ама праят сичко без самолети и кораби..
правото на избор, и богатия възможен избор е нещо прекрасно! кво лошо има на някой ако му потряба семеен ван да може да си купи такъв... пак от любимата марка ? и ми се струва че това ще е най-спортния ван досега!
та лично според мен - колата е красива!... дано да не е фотошопска снимка, а наистина след година-две да виждаме по улицата и такива ванове
а който не го харесва - винаги може да избере 3,6 или 8 серия.. или която си поиска 
правото на избор, и богатия възможен избор е нещо прекрасно! кво лошо има на някой ако му потряба семеен ван да може да си купи такъв... пак от любимата марка ? и ми се струва че това ще е най-спортния ван досега!

та лично според мен - колата е красива!... дано да не е фотошопска снимка, а наистина след година-две да виждаме по улицата и такива ванове

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
НЕ е работил Фотошопа на снимките!
Ето и оригиналната информация от BILD:
http://www.bild.t-online.de/BTO/auto/aktuell/2005/06/bmw__erlkoenig/bmw__erlkoenig,templateId=renderKomplett.html
Ето и оригиналната информация от BILD:
http://www.bild.t-online.de/BTO/auto/aktuell/2005/06/bmw__erlkoenig/bmw__erlkoenig,templateId=renderKomplett.html
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Първо имам същите снимки за които пише ,че е новото Х5 ...
Второ ако си спомняте имаше тема в "Други Модели" където имаше снимка на някакъв футуристичен модел на Х5 купе както го бяха нарекли който много прилича на този така ,че ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ ...
Второ ако си спомняте имаше тема в "Други Модели" където имаше снимка на някакъв футуристичен модел на Х5 купе както го бяха нарекли който много прилича на този така ,че ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ ...
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
От тия снимки вярвам само на танка дет зима завоя на пистата
(и то най ми харесва
) Другото е някво решение на некой от списанието 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
Ариии,фееее,пазарни ниши
То хубаво,хубаво,ама да вземат да правят секви извергии
Накрая да спрат да правят 3,5,7 серия,вземи после тея единици,тея ванове
Яко далавера ша е
За ся ше е БМВ,ама следващата ми определено няма да е
По-добре да си взема някой орел или някоя друга чикия
Аййй ...
спирам,че се изнервих нещо и накрая ша ме изгонят от форума

За ся ше е БМВ,ама следващата ми определено няма да е

One passion,one car,one life...
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
въобще не си прав в случая... и опел имат май ванове, и волксаваген имат, те имат и камиони бусове и т.н. тойота освен целиките и суприте имат и мн микробуси и семейни автомобили и джипове и кво ли не..... почти всички производители се пробват в различните ниши.... даже и Ламборгини правят тркатори !!! Порше също искараха джип, станаха ли "неспортна" марка или нещо от сорта ? Деу пък праят и телевизори и друг вид техника... тва значи ли че колите им са станали по-лоши?(не че някога са били добри ама...)Impasse написа:...
та това че навлизат в нови пазарни ниши НЕ означава че ще зарежат старите... това НИКОГА няма да стане.. нали се стремят към увеличаване на клиентелата и продажбите - затва се месят навсякъде... да не са луди да се откажат от завоювани вече пазарни дялове ?
- BoLiViV
- Red Fanatic
-
- Кара: Е34 М50B20
- Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
- Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
DEFLEPPARD написа:въобще не си прав в случая... и опел имат май ванове, и волксаваген имат, те имат и камиони бусове и т.н. тойота освен целиките и суприте имат и мн микробуси и семейни автомобили и джипове и кво ли не..... почти всички производители се пробват в различните ниши.... даже и Ламборгини правят тркатори !!! Порше също искараха джип, станаха ли "неспортна" марка или нещо от сорта ? Деу пък праят и телевизори и друг вид техника... тва значи ли че колите им са станали по-лоши?(не че някога са били добри ама...)Impasse написа:...
та това че навлизат в нови пазарни ниши НЕ означава че ще зарежат старите... това НИКОГА няма да стане.. нали се стремят към увеличаване на клиентелата и продажбите - затва се месят навсякъде... да не са луди да се откажат от завоювани вече пазарни дялове ?
изтърва само да споменеш за мицубиши,те вече верно правят абсолютно всичко освен коли климатици ,телефони и някой ми разправяше,че тяхната главна продукция била корабостроенето...
така,че е нормално и бмв да се пробват на други места

Tux0 Ca !

Нямам нищо против да се пробват разни нещаDEFLEPPARD написа:....

One passion,one car,one life...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 01 Май 2021, 18:04, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
като става на въпрос за Ламборджини те се опитваха да правят конкуренция на хамър,но не знам какво точно стана със този модел
Tux0 Ca !

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2