Не знам накъде отиваме......
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Не знам накъде отиваме......
Добър вечер колеги,искам да разкажа една случка от днес.Та тръгваме аз и едно приятелче за тренировка(действието се развива по ул.Обелско шосе посока към Люлин)след като подминеш Практи..р и Х.Т има светофар 3 ленти са за направо една за наляво и една за надясно.Та лафиме си с моя приятел и той се отплесна и без да иска се намърда в лентата за направо,а ние трябва да свиеме наляво посока към Орион.В същото време ги пуска тези за наляво и той се опита да се престрой обаче има книжка от 3-4 месеца и не е толкова опитен и със периферията виждам една кола която си тръгва тя си е в правото,а моя приятел не я видя и за малко заварка.Моят приятел свали стъклото извини се на колегата който за малко да го удари и от там като се почнаха едни ше ви еба майк..а ше ви убия и същия този индивид извади ПИСТОЛЕТ.И аз му викам колега какво толкова извинихме ти се нито сме те ударили нито нищо и той пак ше ви убия не знам си какво.Аз не издържах и му викам ебати мъжа си за да вадиш пистолет за най-малкото нещо.Хора който бяха свидетели на това започнаха и те да му викат със пистолет е лесно и този не издържа и отпраши.Естествено веднага подадох сигнал на телефон 166 със марката на колата и регистрационния номер на колата.Та това се чудя за едно незначително засичане хората започнаха да вадят пистолети друг е въпроса че аз също носех моя пистолет,но при такива ситуации е смешно да вадиш пистолет и да заплашваш хората.Аз не мога да си го обясня и на мен се е случвало да ме засекът но или ми се извиняват или аз се правя,че все едно нищо не е станало.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
Re: Не знам накъде отиваме......
Аз също съм на това мнение но да се стига до вадене на пистолет и заплашване не е реално според мен,както казах и аз носех моя пистолет и ако го бах извадил какво щеше да стане?Щеше да ни има по вестниците 

Ми виновни сте били, според мен е трябвало да ви застреля и 2-мата :>
п.с.
все по изтрещели са хората с всеки ден...
п.с.
все по изтрещели са хората с всеки ден...
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
Не казвам,че не бяхме виновни,но все пак се извинихме като най-нормални хора не го забравяй и най-важното не го ударихме 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ум цари,ум робува,ум патки пасе

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
То вярно че умния отстъпва, но да си кажем че трябва да си бит преди да направиш белята защото след белята просто няма смисъл вече от това!
Факт е че всеки има различни нерви и без да се замисля почва да прави това....затова като нищо може да натисне спусъка и после да каже извинявам се.....
Факт е че всеки има различни нерви и без да се замисля почва да прави това....затова като нищо може да натисне спусъка и после да каже извинявам се.....

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Винаги е по тарикатско да отстъпиш, ако това ще ти осигури по дълъг живот 

- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
_65536_kb_sec_ написа:Явор написа:ум цари,ум робува,ум патки пасе
шанс![]()
![]()
съдба...

Gh0s7 написа:_65536_kb_sec_ написа:Явор написа:ум цари,ум робува,ум патки пасе
шанс![]()
![]()
съдба...
късмет

- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
От това което казваш, ако наистина сте се извинили и е реагирал така, значи нещо не е бил в час с главата пича
Но обикновено на мен ми се случва да ме засекат и ако им свирна, следва изчакване п*утки ма*ни, показване на жестове и диалози от типа:
"Кво ми свириш бе?"
"Ами не виждаш ли че ме засече"
"Знаеш ли колко ме боли бе" или "Кво от тва уа"
На такива обикновенно ми гръмва бушона и повярвай ползвам всички жокери за да му разкатая ма*ката (ако жената не е с мен). Заслужава си, определено дори ако трябва да ни има по вестниците. Такива не трябва да живеят, колкото и гадно да звучи. Или се научават на култура или ги насирам (ако мога).
Иначе имам случаи да са ме засичали супер брутално и да ми се извинят, просто махвам защото на всеки се случва и продължавам.
На въпроса "На къде отиваме", отговора е: "Точно натам на където си мислиш, за съжаление". Българите като шофьори сме си едни от най некадърните и безотговорните в света, а за културата няма кво да се коментирам. "Оцеляващите" както беше писал един колега във форума преди време сме единици и определено изчезваме.

Но обикновено на мен ми се случва да ме засекат и ако им свирна, следва изчакване п*утки ма*ни, показване на жестове и диалози от типа:
"Кво ми свириш бе?"
"Ами не виждаш ли че ме засече"
"Знаеш ли колко ме боли бе" или "Кво от тва уа"
На такива обикновенно ми гръмва бушона и повярвай ползвам всички жокери за да му разкатая ма*ката (ако жената не е с мен). Заслужава си, определено дори ако трябва да ни има по вестниците. Такива не трябва да живеят, колкото и гадно да звучи. Или се научават на култура или ги насирам (ако мога).
Иначе имам случаи да са ме засичали супер брутално и да ми се извинят, просто махвам защото на всеки се случва и продължавам.
На въпроса "На къде отиваме", отговора е: "Точно натам на където си мислиш, за съжаление". Българите като шофьори сме си едни от най некадърните и безотговорните в света, а за културата няма кво да се коментирам. "Оцеляващите" както беше писал един колега във форума преди време сме единици и определено изчезваме.

LizarD написа:Винаги е по тарикатско да отстъпиш, ако това ще ти осигури по дълъг живот

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Абе луди колко искаш - онзи ден си чакам на светофар един- и оп зелено.Ама не съм се забавил и 5 секунди и тръгвам .
Отзад един кисел гъзар с Е66 ама свири все едно за сватба. Продължавам си напред и тоя се лепи за мен от моята страна и ме псува като за световно
/праща яко писма на майка ми/. Аз с жест повдигам рамена и му казвам какво е станало толкова.
Той започва да ме натиска към банкета, да се кача на тротоара и аз се изръчках да не стане това/то тва Е66 си е ебати танка/. Е да ама има пред мен кола и не стана... След малко ме изпреварва и с пълна сила натиска спирачки пред мен
и му спрях на мм. от задната броня. Показва се пред джама и вика- Е ся ти **х мамата - ща строша.
Най-интересното че до мен се возеше един приятел дето не е много с акъла си и щеше да го огъне на осморка, но предпочетох да си тръгна.
Дано не е този колега от форума, че ***м ти такива ентусиасти
Та без вина- щеше да стане мазало
P.S.-ИЗВОДА КАКЪВ Е -ДА ТРЪГВАМ НА ОРАНЖЕВО ЛИ ВЕЧЕ

Отзад един кисел гъзар с Е66 ама свири все едно за сватба. Продължавам си напред и тоя се лепи за мен от моята страна и ме псува като за световно

Той започва да ме натиска към банкета, да се кача на тротоара и аз се изръчках да не стане това/то тва Е66 си е ебати танка/. Е да ама има пред мен кола и не стана... След малко ме изпреварва и с пълна сила натиска спирачки пред мен

Най-интересното че до мен се возеше един приятел дето не е много с акъла си и щеше да го огъне на осморка, но предпочетох да си тръгна.
Дано не е този колега от форума, че ***м ти такива ентусиасти

Та без вина- щеше да стане мазало

P.S.-ИЗВОДА КАКЪВ Е -ДА ТРЪГВАМ НА ОРАНЖЕВО ЛИ ВЕЧЕ

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4