Проблем вода?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- kufi01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57D25
- Мечтае да кара: E60///M5
- pakata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2005/525D
- Мечтае да кара: Carrera GT
- Детайли за колата: Е61
Колеги открих от части проблема , когато е студена колата почти не тече , но когато загрее за 15 мин изтича цялата вода от към картера тече но немога да намеря точното място на теча , свалих кората и видях как водата се стича от към картера ( капе доста )
Някъкви идеи?
Някъкви идеи?
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
водната помпа виж да не тече, около термостата

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- pakata
- кандидат ентусиаст
-
А ми не разбирам много , качих я на канал и свалих кората , видях че от картера в краината част на към задницата сълзи но предполагам е някъде от горе на него или някъде от пред се стича на там , нищо друго не съм правил защото не разбирам да не усера нещо , ако може да ми кажете някъде в софия някой дето може да ми помогне и да не е кожодер защото колата ми е в плачевно състояние и има много да се прави по нея
- pakata
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем вода?
Колеги колкото и да е странно още не съм оправил теча защото не бачках и нямах парици ,колата близо 2-3 месеца не е мърдала
даже гражданската ми е изтекла , сега ще взема някой лев че започнах да бачкам и искам да я оправя докато не застудее до минус и да е късно
та моля някой за съвет къде да отида да ми я оправят и да не ме изгърбат с пари ( говорим за софия и ако е по близочко до Младост 3 )
даже гражданската ми е изтекла , сега ще взема някой лев че започнах да бачкам и искам да я оправя докато не застудее до минус и да е късно
та моля някой за съвет къде да отида да ми я оправят и да не ме изгърбат с пари ( говорим за софия и ако е по близочко до Младост 3 )
- pakata
- кандидат ентусиаст
-
- pakata
- кандидат ентусиаст
-
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Ако двигателят ти е М43, тройника, за който споменаха се намира точно в задната част на главата и няма как да видиш, че тече оттам. Той е пластмасов и се пука или чупи там, където се захваща за главата. Много често се случва при тези двигатели да се сменят тройници, тези които са светнати го сменят веднага след покупката на автомобила, за да си нямат неприятности след това. Виж на схемата номер 1.
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/S ... hed_parts/
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/S ... hed_parts/
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Колега кажи първо с какъв мотор си??
Изчетох цялата тема,ама не видях да споменаваш мотора.
Изчетох цялата тема,ама не видях да споменаваш мотора.

- sinster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М52B20
- Детайли за колата: ...най-бавната в Пловдив :)
колега не рискувай да си прегрееш колата така.
освен гореспоментатите неща провери водните съединения към климатичната инсталация - примерно към и от клапана, под чистачките също има един къс и дебел маркуч, който с времето се напуква и може да загуби много течност за много малко време.
друга причина може да е проблем с пробката на радиатора - примерно на мен ми превърта и се наложи да сложа допълнително уплътнение.
абе водните съединения са нещо много важно, на което трябва се обръща повече внимание
освен гореспоментатите неща провери водните съединения към климатичната инсталация - примерно към и от клапана, под чистачките също има един къс и дебел маркуч, който с времето се напуква и може да загуби много течност за много малко време.
друга причина може да е проблем с пробката на радиатора - примерно на мен ми превърта и се наложи да сложа допълнително уплътнение.
абе водните съединения са нещо много важно, на което трябва се обръща повече внимание
...burn your tyres , not your soul.....

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Добре а как се сменя,моя маистор каза че било много играчка и не му се занимава,едва ли не трябва да се свали двг-то!
Като бях купил клапана на картерните газаове към неоговия маркуч беше сложен и този който излиза от троининика и той го отряза и каза че не му се занимава да го сменя!
Като бях купил клапана на картерните газаове към неоговия маркуч беше сложен и този който излиза от троининика и той го отряза и каза че не му се занимава да го сменя!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- pakata
- кандидат ентусиаст
-
Колеги благодаря за съветите аз незнам как да си го оправя щото нищо не разбирам , ако може някой да каже някой майстор в София дето ще ми обърне внимание и няма да мрънка да ми каже да отида
Благодаря ви за мненията
НЕ знам какъв мотор е 325 ТД се води
Те като са обновили форума явно не се вижда вече че преди ми пишеше
Благодаря ви за мненията
НЕ знам какъв мотор е 325 ТД се води
Те като са обновили форума явно не се вижда вече че преди ми пишеше
- pakata
- кандидат ентусиаст
-
Колеги намерих си майстор до нас , ще видим утре какво ще става , сигурно е тройник защото днес я палих и нямаше парно а загря на 90 градуса
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4