Ел. Прозорец ПОМОЩ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- maverikkkoooppp
- Потребител
-
Ел. Прозорец ПОМОЩ
Може ли някой да каже как да си регулирам десния ел. прозорец машинката раяботи но като го свалям трагва на криво и спира,пластмасовите водачи са сменени,колата е 96г. купе.Благодаря предварително.
Re: Ел. Прозорец ПОМОЩ
Здравей колега и аз също имах този проблем с дясното стъкло за да се криви при движение трябва да провериш водачите да не са се разхлабили както и самия механизъм го регулирай
- maverikkkoooppp
- Потребител
-
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение! Да колега знам че трябва да се регулира но точно това искам да знам как става

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Долу в дясно има болт на едно дълго рамо, разхлабваш и натискаш рамото да слезне максимално надолу.
Прегледай си всички уплътнения и водачи на прозореца, да не е захапало нещо или да не би да има скъсано някое от тях.
Прегледай си всички уплътнения и водачи на прозореца, да не е захапало нещо или да не би да има скъсано някое от тях.

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
vld написа:Долу в дясно има болт на едно дълго рамо, разхлабваш и натискаш рамото да слезне максимално надолу.

6 мнения
• Страница 1 от 1