Проблем с ръчната!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
Проблем с ръчната!!!
Колеги цяла сутрин се мъча да я направя тази ръчна и не става и не става .......
Купих чисто нови накладки,сложих ги всичко точно както си трябва,ръчната държи обаче не кове както си трябва за да завлачи гумите.Натегнал съм от врътката при самите накладки така,че диска да се движи леко затруднено след което си я натегнах и от шпилките на самият лост и пак не става.Гледах от долу,да не би някъде да се натяга жилото но няма.......ако може някой да ми каже от къде идва проблема или да ми каже къде да отида за да ми я регулират

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Проблем с ръчната!!!
Трудно ще я направиш да "кове" предполагам, че си с дискове отзад и големи джанти?
Важно е да държи еднакво на двете колела и да е достатъчно силно, че да не ти тръгва колата когато е под наклон.
Ако искаш да я позваш за помощ при пързаляне, ще се наложи да ъпгрейденш към хидравлична ръчна.
Важно е да държи еднакво на двете колела и да е достатъчно силно, че да не ти тръгва колата когато е под наклон.
Ако искаш да я позваш за помощ при пързаляне, ще се наложи да ъпгрейденш към хидравлична ръчна.

- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
Re: Проблем с ръчната!!!
С 16-ки съм,и ми е нужна за пързаляне
Грубо колко ще ми излезне хидравлична ръчна?! 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
4 мнения
• Страница 1 от 1