Бисери от форума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Бисери от форума

Мнение от Bogat-Beden » 05 Окт 2009, 19:34

X5 E70 написа: 3 месеца им остават, след тва могат да ги хванат за кожените гръмоотводи
Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 07 Окт 2009, 1:49

_65536_kb_sec_ написа:
Stanchev написа:
deyan-enchev написа:Ама харни са тия рускините, "фенки", пак добре там на Х5цата се едно господ виждат, евала. ТУка и на текилка с ябълков сок връзват

дори и на пилешка супичка с 2 филийки :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
вервайте на глас съм се смял по това време на денонощието...

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 07 Окт 2009, 10:10

gmania написа:Препоръчайте ми двигател за BMW E36 318is
Нов фен съм на БМВ-тата и досега никога не съм се интересувал от тяхните двигатели. Трябва ми нещо добро за street racing. Нещо което да се чува като се настъпи :) Благодаря предварително. Ако може и ориентировачни цени сте супер :)

BMWPetar написа:Street racing? Да е с буквичката ///М :mhihi:

gmania написа:Няма значение. Поисках съвет само.

R_Lakov написа:Еми тои ти го даде!

gmania написа:може и така да е, а може ли точно име? Ако започна да търся буквичката M "ша ми умрие коньъ бе" :D

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 07 Окт 2009, 13:27

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 07 Окт 2009, 20:06

Подписът на един колега: :arrow:
HeBePeH.Народен.Лечител.Ебем.За.Здраве™

Шофирай Жаден Остави Един Полицай Гладен®
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: колата да харчи

Мнение от Простак » 07 Окт 2009, 20:50

vasilmm написа::OT:
И аз съм правил добри постъпки.Веднъж двама бързаха да хванат автобусът,аз отвързах мойта немска овчарка и те го хванаха :mhihi:

:mhihi: :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Окт 2009, 22:00

Само се извинявам , че още не съм се научил ка се цитира от друга тема но - ето един от многото бисери на нашия нов колега Бимбо :

Доколкото знам колега,този вид система за впръскване на гориво под високо налягане чрез управлението на компютър,тоест в дюзите има вграден клапан който се отваря посредством компютърна команда в точно определен момент(коман реал)се вгражда според мен първо през 2001г точно в твоя мотор. :bchug:[

Ааааааххаааааа , нещо май бърка комън рейл , със команд реиъл - така е от много цъкане на Команд енд Конкър.

Хахахаха няма такъв смях , но все пак , нашия човек е карал всички М3ки без Е90 ама тя идва за него :help: :kuku: :help: Ааа да , така де карал е Е46 320и но и това вършело работа :paranoid: :paranoid: :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 08 Окт 2009, 13:58

acho.rs написа:Само се извинявам , че още не съм се научил ка се цитира от друга тема но - ето един от многото бисери на нашия нов колега Бимбо :

Доколкото знам колега,този вид система за впръскване на гориво под високо налягане чрез управлението на компютър,тоест в дюзите има вграден клапан който се отваря посредством компютърна команда в точно определен момент(коман реал)се вгражда според мен първо през 2001г точно в твоя мотор. :bchug:[

Ааааааххаааааа , нещо май бърка комън рейл , със команд реиъл - така е от много цъкане на Команд енд Конкър.

Хахахаха няма такъв смях , но все пак , нашия човек е карал всички М3ки без Е90 ама тя идва за него :help: :kuku: :help: Ааа да , така де карал е Е46 320и но и това вършело работа :paranoid: :paranoid: :paranoid:

Не че нещо го защитавам, ама кое ти е толко смешно не мога да разбера??? Не го е обяснил много хубаво, ама ти като си напред с нещата, що не обясни за комън рейл-а??? Нали пишеш само смислени неща и не си спамер като мене??? Ако имаш нещо да отговориш, направи го в другата тема, да не пълниме тази с глупости. А от друга тема цитата се копира, като просто не си пускаш мнението!!! :shock:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 08 Окт 2009, 17:11

За цитата един колега от форума (колежка май) Кристъл ме светна , за което благодаря.

А за такива като теб , които не знаят какво е комън рейл - комън рейл означава - обща релса (рама се превеждаше в контекста) или това е една тръба (образно казано) където горивото се впръсква предварително под налягане и от там към дюзите и цилиндрите . Получава се по финна и балансирана работа на дизеловия двигател . Горе долу е така - има си теми където е по-подробно обяснено , пък и не се интересувам от дизели . Просто знам , че колегат Бимбо е объркал Комън рейл , със команд риълл , което няма нищо ама НИЩО общо със системата . В общи линии ти пак си си СПАМЪРА :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 09 Окт 2009, 22:39

Bavarcho написа:Само ако не си внимателен при гарата седят едни таксита където зимат колкото Ринг-Такси

:mhihi: :mhihi:
от тази тема viewtopic.php?f=4&p=1864854#p1864854
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 10 Окт 2009, 13:33

След множество теми, пуснати от 1 и същ потребител в минимално кратки срокове, се появи следната идея ...

bum_bum написа:Колега, направо си отвори една тема- "сутрешни новини"

:arrow:

ME4KY написа:реших да направя обща тема в която да се пускат новини

самата тема

и пак от нея :

SKISA написа:бате ,ако се земете със синеок пич и си имате челяд -тая челяд ше затрие глобалната мрежа....!!!!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И разбира се... финала на темата-новина :mhihi:

Azrail написа:Една новина и от мене - за тези, които не са чели правилата на подфорумите, ще има строги наказания

:bchug:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 10 Окт 2009, 17:28

Азраил е за централната емисия с тази новина :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 11 Окт 2009, 0:36

Maverick_VS написа:
RSxRacer написа:
Maverick_VS написа:А мъри ако е треньор, аз съм феята на зъбките

значи ми дължиш 100лв за два мъдреца и един кътник :mhihi:

Ще има да ги чакаш като гол на Божинов за националния :mhihi: !

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 13 Окт 2009, 12:18

ba1_hu1 написа:абе хора, дайте една м-ка та да си направя обзавеждане :D Диванче, табуретки и една маса ще ми дойдат много добре :mhihi: А резервоара ще го правя дамаджана :lalala:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 13 Окт 2009, 19:57

Scott написа:
Maverick_VS написа:На теб кога ли ще ти дадат почивка от форума с тези теми и тези нервни изблици - да се поуспокоиш малко :evil: :nono: :!:

Аз поне се надявам да е скоро,и почивката да е дълга :evil:

ME4KY написа::dummy: :ranting: :censored: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :censored: АВЕ ЕИ :ranting: :censored: ВИЕ ЩО МИ СПАМИТЕ ИЗ ТЕМАТА ВЕ :censored: :ranting: КАТО НЯМАТЕ КАКВО ДА КАЖЕТЕ ПО-ДОБРЕ НЕ ПИШЕТЕ НИЩО ОТ КОЛКОТО ДА МИ УСИРАТЕ ВСЯКА ТЕМА...ИМА СИ ЛИЧНО КАТО ИМАТЕ ДА МИ КАЗВАТЕ НЕЩО ПИШЕТЕ ДА ВИДИМ :ranting: :censored:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата