счупено предно стъкло/ СЪВЕТ /
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: счупено предно стъкло/ СЪВЕТ /
sonny написа:Докато не видях на Иво качественото стъкло бях на мнанеие, че е по-добре секънд хенд, но има и друго нещо, всяко секънд стъкло е поне малко надрано, поне малко има точки от камъчета. На седана м едразни много, много ми е криво стъклото, инак цвета ме радва, ако се гледа колата централно отпред нищо не се вижда вътре, но застанеш ли леко странично се ваща веднага разликата в цвета. Сега ако ще сменям, не бих си взел нито втора ръка, нито турско, бих дал 80-100лв отгоре и да си взема истинско стъкло и да си пея.

значи в кобра продават и по-скъпи ? те кво производство са и как им се казва ?
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
питай за това където sonny казва ама ни тинкиуинки а Пилкингтон.то е добър вариант.ако няма такова по-добре по скъпо.евтините много се чукат от камъчета.
- ST0IL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 323i Е46
Слагаи ново турско и си питаи джеба и моито е за сменяване и аз така ще направя 

- avox76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '95, 320i, Touring
Аз пролетта смених моето предно стъкло, заради съвсем малка пукнатина от камъче, но застраховката го покри. Питаха ме в Кобра дали искам турско или европейско. Разликата в цената беше 30-на лв. Естествено избрах европейско
Смяната, стъклото + една горна лайстна дойде около 170 лв. В началото ми се струваше много размазано, но след като хубаво го измих, особено отвътре, си стана перфектно. Вече ги няма и малките драскотини, които супер много ме дразнеха. През деня много не се виждаха, но вечер на фарове такива отблясъци имаше, че направо откачах.
Не знам колегата дали в някоя морга ще намери стъкло без драскотини. Все пак най-новото е36 е на поне 10 г.
Или трябва да е стояло в гараж и никога да не е карано, или да е сменено стъклото преди колата да отиде в моргата. Моя съвет е да се вземе ново, "европейско", каквото и да значи "европейско" според служителите на Кобра.

Не знам колегата дали в някоя морга ще намери стъкло без драскотини. Все пак най-новото е36 е на поне 10 г.

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2