ВЕЛИКО ТЪРНОВО - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Re: ВЕЛИКО ТЪРНОВО - сбирки
Sekretarq написа:...
Голямо събиране се събрахте. 17:00 срещата 17:05 ми звъните, че тръгвате.

Ако някой друг от съседен град искаше и беше дошъл къде да ви намери???
"не е важно да се покажят някой колко карат" що бързате тогава всичките да ходите? По-късно не може?

Просто тоя път без думи останах ...

Успех на всички.
- Sekretarq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Cabrio
- Мечтае да кара: E30 3.0i М3
- Детайли за колата: Стара с четири фара сърдита и все ми се кара, винаги начумерена и в гъза уверена...
колега незнам кой ти е званял, ама си с грешка много, сабрахме се 16:55ч и сме седяли поне до 17:30 минимум, това са 35 минути и имаше поне 10 БМВ-та на втория ред в подземния на мола а ние бяхме пред тях. така че ако си идвал нямало е как да не те видим, а това че не си дошъл не тарси вина в нас че сме обикаляли след това, а за 35 минути ако не може да намери някой мястото евала му,колко трябва да го чакаме 1-2ч.А що се отнася до точност смятам че за това е: тема сбирки, и като се разберем 17:00ч трябва да сме там и 5мин по рано даже, а не в 17:05ч и винаги да сме неточни и несериозни и въпреки това сме били там 30 мин, за такива които може да им се е наложило да зекъснеят.като мога аз лично да отида някаде отивам като немога навреме не виня никой, проблема си е мой........успех колега !!!!!!!

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Sekretarq написа:колега незнам кой ти е званял, ама си с грешка много, сабрахме се 16:55ч и сме седяли поне до 17:30 минимум, това са 35 минути и имаше поне 10 БМВ-та на втория ред в подземния на мола а ние бяхме пред тях. така че ако си идвал нямало е как да не те видим, а това че не си дошъл не тарси вина в нас че сме обикаляли след това, а за 35 минути ако не може да намери някой мястото евала му,колко трябва да го чакаме 1-2ч.А що се отнася до точност смятам че за това е: тема сбирки, и като се разберем 17:00ч трябва да сме там и 5мин по рано даже, а не в 17:05ч и винаги да сме неточни и несериозни и въпреки това сме били там 30 мин, за такива които може да им се е наложило да зекъснеят.като мога аз лично да отида някаде отивам като немога навреме не виня никой, проблема си е мой........успех колега !!!!!!!![]()
![]()
1. "и сме седяли поне до 17:30 минимум" - Колега, това са 30 минути, не 35 както казваш ти. Ако искаш да отида в 12:00 и да кажа, че съм ви чакал 4'45''. Щом е оповестена 17:00 това означава - 17:00, не часа в който сте отишли.
2. Не ОБВИНЯВАМ НИКОГО,че съм закъснял! Истинската причина да закъснея е, че ходих до ГО да взема колегата Момо-1ст, че искаше да се запознае с вас, без значение. Просто съм несъгласен с това, което стана. А на теб лично ти пожелавам да "закъснееш".
2. Звънна ми 335i BiTurbo. Ако не вярваш Log-ът на телефона ми се занулява на 30 дена мога да покажа с точност до минута в колко часа ми се обади да ми каже, че "Тръгвате."
3. Кво ми приказваш до и половина като видях с ОЧИТЕ СИ как заминавате. Айде моля, не ме кръщавай - хората, които си спомням на момента, че се разминах с тях по бул. България - BT9028AX, Transportera, ///M3-E36 7-8 БМВ-та минаха. Може общо да сте били 17-18 коли и да са ми казали само за "всички искат да тръгваме.
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
На моя телефон сега го гледам,докато чета темата пише-Мартин-Астерикс-17:08h-това е когато ми звънна че е пред блока ми да слизам!Слязох,качих се в колата и в момента който тръгнахме,някой му звънна по телефона и каза че тръгват от мола! И 10 мин по късно срещнахме колона от БМВ по бул.България!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
колеги здравейте,пребрах се доста късно от Троян и неможах да дойда за жалост,но сега няма да си ходя и ще съм тука и ще дойда,ако се сабирате пак

- Sekretarq
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Стара с четири фара сърдита и все ми се кара, винаги начумерена и в гъза уверена...
заповядай колега ще се радваме, да те видим. Пак що се отнася до колегата ASTERIX ам кат си ни видял да си трагнал след нас, или карахме 300км, пък дугия път ела и 6 часа по рано като неможеш да си точен, аз съм когато искам. 

- Bmw 335biturbo
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M3 e36 3.2 TWIN TURBO
Така идва поредната неделя ще направим ли нещо като миналата неделя само че по добро с повече коли какво ще кажете 17:00 Мола на същото място после ще се разберем какво да правим ???

Koito obi4a da se vozi kazva mercedes koito obi4a da leti kazva bmw
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
може да измислим нещоBmw 335biturbo написа:Така идва поредната неделя ще направим ли нещо като миналата неделя само че по добро с повече коли какво ще кажете 17:00 Мола на същото място после ще се разберем какво да правим ???![]()
![]()
![]()

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Bmw 335biturbo написа:Така идва поредната неделя ще направим ли нещо като миналата неделя само че по добро с повече коли какво ще кажете 17:00 Мола на същото място после ще се разберем какво да правим ???![]()
![]()
![]()
Съгласен съм

- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
да е по рано(по светло),че ще се изтрепем в този мраак33k написа:с вас съм.. ама дано не ходим до онова завойче напразно

- MoToRsPoRtS_VT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 240 Бавно През Града
- Детайли за колата: Е30 318 Coupe;190e 3.2
Свободно Карене Плевен?

- Sekretarq
- кандидат ентусиаст
-
няма да мога в неделя да дойда на мола най вероятно ще съм ангажиран колеги, но ако мога съм там....приятно изкарване.....

- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като тъпанар ... Е61 530D
- Детайли за колата: Параход
Тая седмица? ще правите ли нещо момчета? мисля да се престраша и да дойда за 1ви път на такова мероприятие става въпрос за 17,18 ? Събота и Неделя?