Цени за 320д 2003г.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Цени за 320д 2003г.
Каква е цената на сегментите и гарнитурата на главата за 320д 150к.с 2003г. от магазин далеч от кожодерския офиц.дилър?
Предполагам ще се намери поне 1 юзър който е купувал....
Предполагам ще се намери поне 1 юзър който е купувал....
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Re: Цени за 320д 2003г.
Макар да бях позабравил(защото въобще не изкам да си припомням),ще се опитам да си припомня.
Около 200лв. сегменти на цилиндър,а гарнитура на главата трябва да проверя утре да ти кажа,че фактурата не е у умен.
Понеже аз взех пълен комплект гарнитури,болтове и каквито се сетиш дреболии по мотора и си спомням само общата цена...
П.С това са цени в Гърция в неофициален сервиз(мой добър познат),които са конкурентни на българските.
Около 200лв. сегменти на цилиндър,а гарнитура на главата трябва да проверя утре да ти кажа,че фактурата не е у умен.
Понеже аз взех пълен комплект гарнитури,болтове и каквито се сетиш дреболии по мотора и си спомням само общата цена...
П.С това са цени в Гърция в неофициален сервиз(мой добър познат),които са конкурентни на българските.
- icaka875
- Потребител
-
- Кара: 320 2.2 купе
- Мечтае да кара: М3
Re: Цени за 320д 2003г.
http://www.elitcar.com/catalogs/index.html?brid=511
Тука гледам изкарва цени виж дали ще ти е полезно инфото - не съм ги сравнявал с тези на Дару кар
Тука гледам изкарва цени виж дали ще ти е полезно инфото - не съм ги сравнявал с тези на Дару кар
3 мнения
• Страница 1 от 1