търся бобина от м43 за проба (Дружба 1)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
търся бобина от м43 за проба (Дружба 1)
Вчера колата ми заработи на 3 цилиндъра , първо помислих че е свещ,но се оказа, че не е.Осъмних се в кабела на 4ти цилиндър и го преместих на трети но там си работи,а и на него пише 5ком(проверих го с уреда и си излиза точно).Така че остава да е бубината,но исках да пробвам с друга преди да тръгна да купувам.Ако има някой който може да помогне ще съм благодарен .
Re: търся бобина от м43 за проба (Дружба 1)
Колега видях че си ми писал в "купува".Може събота да се разберем нещо да пробваме.
Днес намерих в Autodata какво е съпротивлението на бобините(8ома).Измерих моите и са точно толкова,възможно ли е да има някакви предпазители или нещо друго което да изгори.
Днес намерих в Autodata какво е съпротивлението на бобините(8ома).Измерих моите и са точно толкова,възможно ли е да има някакви предпазители или нещо друго което да изгори.
Re: търся бобина от м43 за проба (Дружба 1)
Desso написа:Колега видях че си ми писал в "купува".Може събота да се разберем нещо да пробваме.
Не няма такова нещо.
5 мнения
• Страница 1 от 1