Проглем със Скоростите при BMW E36 318 I M40 Двигател
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Kolchakov
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 318 I 93 godina i 520 i 92
Проглем със Скоростите при BMW E36 318 I M40 Двигател
Здравеите колеги искам малко помощ имам проглем със скоростите на е36 м40 двигател
полочава се един празен ход на скоростите в смисал искам да кажа че лоста на скоростите се мандахерца на всякаде и когато е на скорост помогнете ми немога да разбера проглема
полочава се един празен ход на скоростите в смисал искам да кажа че лоста на скоростите се мандахерца на всякаде и когато е на скорост помогнете ми немога да разбера проглема

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Проглем със Скоростите при BMW E36 318 I M40 Двигател
Виж схемата на линка :
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=25&fg=05
Сменяш номера 2,4, 7,10 , 12 и получаваш най -стегнатия лост , който можеш да си представиш ...най -вече номер 7. С годините тази пластмасория (номер 7) се скапва и лоста почва да се "мандахерца" .
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=25&fg=05
Сменяш номера 2,4, 7,10 , 12 и получаваш най -стегнатия лост , който можеш да си представиш ...най -вече номер 7. С годините тази пластмасория (номер 7) се скапва и лоста почва да се "мандахерца" .
- joro_e30
- Потребител
-
- Кара: e39 530d Touring
- Мечтае да кара: e30 m3;e34 m5;e31
Колега,аз скоро имах подобен проблем.Лоста се размотаваше във всякакви посоки и не включваше на скорост... Част номер 11 (зегерката) се беше чупила и изпаднала някаде,а част номер девет беше разкачена.Закачих е сложих зегерката и сичко е точно
Виж дали и при теб не е същия проблема и смени и нещата,които колега методи80 ти каза.На него може да му се довериш напълно,човека си разбира доста. 

- Kolchakov
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 318 I 93 godina i 520 i 92
в момента се консолтирах с мн добар пич по бмв та и ми каза че трябва да сжаля скоростите и да сменя някакжа ябалка а това е доста работа 
СЕПАК БЛАГОДАРЯВИ КОЛЕГИ !!!!!!

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Kolchakov написа:в момента се консолтирах с мн добар пич по бмв та и ми каза че трябва да сжаля скоростите и да сменя някакжа ябалка а това е доста работа
Това е точно част номер 7 - т.н. ябълка и тоя реомнт може да стане и без сваляне на скоростите (ама така се чепят пръсти и ръце , че мамата си трака , та наистина е по-удобно ако скоростната кутия се свали ...). Ако кутията не се сваля , тогава лоста се изважда през купето .... в крайна сметка не е толкова "страшно", колкото вероятно са те "уплашили" ....
5 мнения
• Страница 1 от 1