продажа ли се Double Din

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: продажа ли се Double Din

Мнение от SNICH_00 » 07 Окт 2009, 5:08

едва ли самото поставяне да е толкова сложно(всички касетофони до сега сам си ги слагал сам.изисква малко четене )лошото е че тия пласмасови приставки струват колкото да смениш ходовата част. :shock: .ако накой ги напипа в бг на нормална цена да пише ,пък ше черпиме.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
циганин и дизел,зимата-не работят!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60

Мнение от nikolay.peshev » 04 Яну 2013, 12:54

Някакво движение по темата?
И аз се нуждая от рамката за двойния дин - някой ако има контакти на човек, който може да я направи срещу поносимо заплащане да пише!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e46 touring

Мнение от desoxr » 04 Яну 2013, 22:11

Аз си направих тая интервенция преди година,вградих си pioneer с падащ дисплей и съм изключително доволен!Вече имам качествен саунд и съжалявам че цяла година преди това умувах хиляди други варянти за да си запазя оригиналния плеър,който за нищо не става,а не го направих това още тогава!Продава се кит за тези дабъл динове,защото се реже и кутията на радиаторчето за парното и се преправя една клапа за духането в краката,ако искаш всичко да си ти функционира както трябва.Кита не е ефтин,мисля че е 200 лв и го имаше в Avitel.Изработката му е перфектна и направен от качествени материали!Мисля че се прави в Германия от някакъв ентусиаст,но не съм 100% сигурен.Същия кит се продава и в немски сайтове,а и в ebay съм го срещал! :yes:

Предишна

Назад към E46