продажа ли се Double Din

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от gopi » 16 Апр 2009, 21:44

Колеги, аз си поръчах точно това нещо, струва 129 евро без доставката от германия.

Много време се чудех дали не се продава и тук, но не успях да намеря. Това не е оригинална БМВ част, така че официалните представители няма как да го имат.

Сайта от който го поръчах е този: http://www.janus-design.net/english/
Може да видите от какво е направен и какво трябва да се постави. Като дойде (дано дойде, че вече трети ден чакам) ще пиша по подробно какво е качеството и дали наистина си заслужава.

Защо струва толко пари една пластмаса не разбирам. 129 евро беше най-евтиното в европа, в САЩ са по $250.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 16 Апр 2009, 21:48

а какво мислиш да инсталираш в него?

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 16 Апр 2009, 22:25

А това долу на снимките трябва да си сложиш копютър в багажника ли виждам че има снимки на които се вижда windows xp :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 16 Апр 2009, 22:57

gopi написа:Колеги, аз си поръчах точно това нещо, струва 129 евро без доставката от германия.

Много време се чудех дали не се продава и тук, но не успях да намеря. Това не е оригинална БМВ част, така че официалните представители няма как да го имат.

Сайта от който го поръчах е този: http://www.janus-design.net/english/
Може да видите от какво е направен и какво трябва да се постави. Като дойде (дано дойде, че вече трети ден чакам) ще пиша по подробно какво е качеството и дали наистина си заслужава.

Защо струва толко пари една пластмаса не разбирам. 129 евро беше най-евтиното в европа, в САЩ са по $250.

Ако си доволен, направо да правим един калъп и да си ги излеем ;)

Потребител
Аватар

Мнение от gopi » 16 Апр 2009, 22:58

Това което взех аз е пластмасата, в която се монтира 7" дисплей. Иначе има и 2DIN, което позволява да се монтира почти всичко 2DIN ( ДВД, мултимедия ...)

Wolfen, и аз имах такава идея. Гледах някъде във форума колега пишеше, че може да изработва детайли от карбон ... чакам само да дойде и да видим какво ще е. :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolfen » 15 Май 2009, 16:07

Аз да ви се оплача .... никой не иска да ми монтира 7" дисплей в колата ... питал съм във няколко големи фирми за тунинг в София и Пловдив .... и никой не иска да се занимава :( Ебати, какво толкова сложно има ... всички ли са по-некъдърни от братята американци, че не могат да сложат един дисплей бе!!!!?! (въпроса беше реторичен) :evil:

Слави
Аватар

Мнение от © » 15 Май 2009, 16:35

Wolfen написа:Аз да ви се оплача .... никой не иска да ми монтира 7" дисплей в колата ... питал съм във няколко големи фирми за тунинг в София и Пловдив .... и никой не иска да се занимава :( Ебати, какво толкова сложно има ... всички ли са по-некъдърни от братята американци, че не могат да сложат един дисплей бе!!!!?! (въпроса беше реторичен) :evil:

а какъв е проблема да опиташ сам? особено ако имаш този кит описан по-горе

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolfen » 15 Май 2009, 16:43

© написа:
Wolfen написа:Аз да ви се оплача .... никой не иска да ми монтира 7" дисплей в колата ... питал съм във няколко големи фирми за тунинг в София и Пловдив .... и никой не иска да се занимава :( Ебати, какво толкова сложно има ... всички ли са по-некъдърни от братята американци, че не могат да сложат един дисплей бе!!!!?! (въпроса беше реторичен) :evil:

а какъв е проблема да опиташ сам? особено ако имаш този кит описан по-горе

Ами проблемите започват от липса на време, място и инструменти и стигат до крайно ограничени познания по електротехника, окабеляване и т.н. :uups: :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolfen » 15 Май 2009, 18:34

gopi написа:Това което взех аз е пластмасата, в която се монтира 7" дисплей. Иначе има и 2DIN, което позволява да се монтира почти всичко 2DIN ( ДВД, мултимедия ...)

Wolfen, и аз имах такава идея. Гледах някъде във форума колега пишеше, че може да изработва детайли от карбон ... чакам само да дойде и да видим какво ще е. :)

а ти взе ли я тази пластмаса и за какво ти е? монтирал ли си си дисплей? къде?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М57
Мечтае да кара: E31

Мнение от BlackManz » 18 Юли 2009, 19:17

движение по темата?

Потребител
Аватар

2din

Мнение от stenlee » 20 Юли 2009, 17:28

Пичове какво стана някой сте прави ли отливка на този адаптер за 2-дин ако някой го има да направи отливки и да пуска за продан такмо ще си избие парите стига да е на разумна цена :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мадамите да крещят :)

Мнение от Rundev » 21 Юли 2009, 9:05

Admiral написа:да но дали го има в камор ауто или даро кар защото днес от щатите ми обяжиха цена от 250 долара за този пластмасов боклук

на мен също ми обявиха 150 евро в германия за абсолютната пластмаса :shock: след което попитах човек който прави тунинзи на коли,може ли да ми я направи тая пластмаса и думите му бяха "вземи си 2дин плеъра,ще стане даже по хубава от оригиналната за 10 лева" :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М57
Мечтае да кара: E31

Мнение от BlackManz » 22 Юли 2009, 1:21

Rundev написа:
Admiral написа:да но дали го има в камор ауто или даро кар защото днес от щатите ми обяжиха цена от 250 долара за този пластмасов боклук

на мен също ми обявиха 150 евро в германия за абсолютната пластмаса :shock: след което попитах човек който прави тунинзи на коли,може ли да ми я направи тая пластмаса и думите му бяха "вземи си 2дин плеъра,ще стане даже по хубава от оригиналната за 10 лева" :D

ти си човека... по 15лв да вземаш си на далавера :)

Потребител
Аватар

Re: продажа ли се Double Din

Мнение от SNICH_00 » 06 Окт 2009, 19:52

така като гледам са 2 модела.единиа е с по-голяма дупка.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
циганин и дизел,зимата-не работят!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: M

Re:

Мнение от _OSMICATA_ » 07 Окт 2009, 1:41

Здравейте дано не ви убивам ентусиазма но мисля, че проблема далеч нее само в тази пластмасова гривна!
Относно нея съм почти сигорен, че ще я намеря до няколко дни от братята "чайнатаунци" на цена от около 30лв.
А какво ще правите с климатроника трябва да го изместите доло но и за там трябва пластмасова глупост (ще я сложа на снимка) която допълнително оскъпява?
Освен това всички колеги които климатроника им е горе (демек тия без оригиналния двоен дин навигация) ще трябва да режат, лепят, уплатняват както колега таtankishev спомена и да ползват подобни на тази ламарина- http://picbg.net/img.php?file=d278c8e155305b68.JPG форми за да затворят дупката на парното ако искат да мотират двоен дин!
Отделно се слага така наречената шейна за монтажа на двоиния дин!
Или още по сложния вариант с дисплея с който пък си спестявате рязането на парното но пък търсите друго за плеъра или управляващото устройство (в повечето случаи в жабката)...
Нече е невъзможно човек сам да се справи но трябват доста познания в ралични области а има и други неща които не споменах ако сега му теглим чертата колко ще излезе да се монтира двоен дин или дисплеи с отделно оправление :?:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Come play with POWER

ПредишнаСледваща

Назад към E46