Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от Zagy » 06 Окт 2009, 22:28

bivola написа:
bum_bum написа:Е, след някоя година като ти омръзне и го оставиш на мира ще качваш по лесно маса :mhihi:

Ех тая маса , бате , кво ли не правих , ама пустия ген като е сложил лимит 75 кила на 1.90 височина и не пуска :mhihi:

Вземи си гейнър и гледай кво става :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 06 Окт 2009, 22:32

Zagy написа:
bivola написа:
bum_bum написа:Е, след някоя година като ти омръзне и го оставиш на мира ще качваш по лесно маса :mhihi:

Ех тая маса , бате , кво ли не правих , ама пустия ген като е сложил лимит 75 кила на 1.90 височина и не пуска :mhihi:

Вземи си гейнър и гледай кво става :mhihi:

И това съм го мислил , ама и финанси си трябват за тая работа , бе корема си ми стига другото ми е у главата :mhihi:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Окт 2009, 22:34

Ааа не не. Само гейнър не пий. Няма как, маса на твойте години се прай само с много яко ядене. След години ще се чудиш как да се отървеш от нея и така ..
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 06 Окт 2009, 22:36

Че няма да пия , няма..., ям пък колко се трупа е друг въпроса , айде стига сме разводнявали скоро ще се похваля пак :mhihi:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 07 Окт 2009, 9:22

само гейнер не, хубаво е да го комбинираш с креатин и гейнера да е или 30/70 или 50/50 относно Протеин/Гейнер смеска. За начало виж как това ще ти подейства. След това може да опиташ с креатинова матрица. Може към всичко и да прибаваш вечер бавен протеин - те не са скъпи компонентните, не говоря за казеин.

И си избии от главата, че това ти е гена. И аз така си мислех преди. Майката е ядене, правилни тренировки и правилен прием на добавки, защото това се пренебрегва от мнг хора.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 07 Окт 2009, 9:35

cable написа:само гейнер не, хубаво е да го комбинираш с креатин и гейнера да е или 30/70 или 50/50 относно Протеин/Гейнер смеска. За начало виж как това ще ти подейства. След това може да опиташ с креатинова матрица. Може към всичко и да прибаваш вечер бавен протеин - те не са скъпи компонентните, не говоря за казеин.

И си избии от главата, че това ти е гена. И аз така си мислех преди. Майката е ядене, правилни тренировки и правилен прием на добавки, защото това се пренебрегва от мнг хора.

:bowdown: Ми освен да проверя имам познат в един магазин за такива добавки да си взема и да ми напише как и кога да ги приемам и да видиме ефекта :)

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 07 Окт 2009, 14:44

Биволе, какъв си такъв бивол бе? :mhihi: С най-добри чувства колега, евала за пресата!! При мен плочката е една и 'леко' издадена напред :mhihi: Иначе на 17-18 и аз бях толкова слаб, но кейбъл е много прав - майката е ядене, тренировки + добавки. Като реших че не се харесвам повече така, на около 20-тина години, една година яко хапване, някъв измислен протеин (хоум мейд от залата) и яки тренировки и след това никой не можеше да ме познае. На твойта височина сега съм 104-5 до 107 кила но определено има много да се желае, вкючително и плочката де..

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 07 Окт 2009, 17:08

Страх ме е ,че живот и здраве няма да събирам в 30-ката , ако надебелея повечко :mhihi: Иначе мерси за хубавите думи :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 07 Окт 2009, 22:03

Изображение

Ето ме и мене,живот и здраве на пролет би трябвало да сме около 50 см ръка,щото тука е около 47 см :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Окт 2009, 11:41

Много замря темата :mhihi:
Днес най-после ми пристигнаха разни неща. В общи линии се позапасих :mrgreen:
Изображение
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 22 Окт 2009, 12:47

Ти май не се опитваш да чистиш... за кво ти е тва CLA?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Окт 2009, 13:02

За да усвоявам по-добре протеина или поне така разправят. Взех си и калипер- 13% съм без да съм правил опити да чистя, тъй, че май няма от кво да се притеснявам. Още повече, че не съм на много строга НВД. Закуската ми е с голям % въглехидрати, не ги смятам, но дневно мисля съм около 150- тина гр.
Изображение

Аватар
Кара: BMW 318 IS
Мечтае да кара: M-power 3.2

Мнение от CASIO » 22 Окт 2009, 14:05

НАПОСИМ си купи ти и не го мисли.
Доволен ще останеш :mhihi: :mhihi:
Господи пази ме от модератора "Mamouk" той е исатински звяр,пребива и наказва хора който не познава !!!
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 22 Окт 2009, 14:06

Темата не е за зоб... не я разваляй, ако обичаш...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 22 Окт 2009, 14:14

можеш ли да дадеш малко по обширна информация за марката на продуктите които си купил?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата