Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от Jim Beam » 06 Окт 2009, 14:26

bum_bum написа:1. Клек;
2. Рамо + трицепс или бицепс.

Така днес правих: Лег преса, клекове, екстензии напред за бедро (не знам как се казва упражнението, на долната част на пек дека е), разгъване зад глава за трицепс, вертикален скрицепс за трицепс, хеликоптер и разгъване на ръце в страни за рамо.

Обаче почти не мога да правя упражненията чисто... доста съм отслабнал
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 06 Окт 2009, 14:58

Хора, я кажете кой е по-добрия вариант - пълен клек или полуклек. Главно ме е шубе, че ако правя пълен клек ще ми порастне дирника, а това не го искам на всяка цена. Та аз съм чувал, че заради тази причина е по-добре да се правят полуклекове.
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Окт 2009, 15:02

Jim Beam написа:
bum_bum написа:1. Клек;
2. Рамо + трицепс или бицепс.

Така днес правих: Лег преса, клекове, екстензии напред за бедро (не знам как се казва упражнението, на долната част на пек дека е), разгъване зад глава за трицепс, вертикален скрицепс за трицепс, хеликоптер и разгъване на ръце в страни за рамо.

Обаче почти не мога да правя упражненията чисто... доста съм отслабнал

Tи май изобщо не си чел кво ти писах ;)

Zagy написа:Хора, я кажете кой е по-добрия вариант - пълен клек или полуклек. Главно ме е шубе, че ако правя пълен клек ще ми порастне дирника, а това не го искам на всяка цена. Та аз съм чувал, че заради тази причина е по-добре да се правят полуклекове.

Пълен, остави полуклека за жените и гейовете :mhihi: Задника ако пораства от клек, то той расте назад, а не на страни и в никой случай не е грозно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 06 Окт 2009, 16:38

@bum_bum А защо трябва да правя гръб и гърди в 1 ден?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 06 Окт 2009, 16:41

Не е задължително. Но е възможно така да се комбинират с цел да опростиш тренировката и да си оставиш време да правиш 2 пъти седмично един и същ мускул. По принцип комбинацията бутащи-дърпащи упражнения е добра де. Заеби въртолети, хеликоптери, скрипци и машини. Давай само с основни упражнения и лостове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW e36

Мнение от Alex-BMW|e36 » 06 Окт 2009, 16:42

На 13 съм :) Какви упражнения мога да правя у нас за плочки и релеф на бицепса ?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 06 Окт 2009, 19:14

Alex-BMW|e36 написа:На 13 съм :) Какви упражнения мога да правя у нас за плочки и релеф на бицепса ?

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Това си е баш по темата въпрос :mhihi: :mhihi: :mhihi: . 1-во Надявам се, че знаеш какво е релеф. Съответното упражнение - Взимаш един дъмбел с ръката и го вдигаш до рамото си. Правиш 20-тина повторения така. Плочки - коремни преси по много - 4 по 25 примерно, ако са ти лесни - с тежест. Също така и бягане. Колкото можеш. А за да отговоря на следващия ти въпрос, който ще е: "Какво е дъмбел?" или "Нямам дъмбел? Кажете друго упражнение." Ето отговори: 1. Едно късо лостче с дискове в двата края
2. Купи си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alex-BMW|e36 » 06 Окт 2009, 22:03

Ryapoff написа:
Alex-BMW|e36 написа:На 13 съм :) Какви упражнения мога да правя у нас за плочки и релеф на бицепса ?

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Това си е баш по темата въпрос :mhihi: :mhihi: :mhihi: . 1-во Надявам се, че знаеш какво е релеф. Съответното упражнение - Взимаш един дъмбел с ръката и го вдигаш до рамото си. Правиш 20-тина повторения така. Плочки - коремни преси по много - 4 по 25 примерно, ако са ти лесни - с тежест. Също така и бягане. Колкото можеш. А за да отговоря на следващия ти въпрос, който ще е: "Какво е дъмбел?" или "Нямам дъмбел? Кажете друго упражнение." Ето отговори: 1. Едно късо лостче с дискове в двата края
2. Купи си.

1. Относно релефа, няма ли да стане с 2 гири по 4 кила ?
2. Коремните преси ги правя по един друг начин: Вдигам си гърба и краката и стоя само на задните части. След това свивам по малко и има яко напрежение на корема :) Предлагам ви този метод !
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 06 Окт 2009, 22:07

Я да се похваля и аз с корем :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тука 60 кила с дрехи,обувки и всички аксесоари :mhihi:
Изображение

A тука 70 кила година по - късно пак с всичко на мене :lol:
Изображение

Формула няма правя ги 4 по 100 всеки ден различни упражнения :oops: :mhihi:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 06 Окт 2009, 22:11

Alex-BMW|e36 написа:
Ryapoff написа:

2. Купи си.

1. Относно релефа, няма ли да стане с 2 гири по 4 кила ?
2. Коремните преси ги правя по един друг начин: Вдигам си гърба и краката и стоя само на задните части. След това свивам по малко и има яко напрежение на корема :) Предлагам ви този метод !

Явно доста си напреднал, щом взе и да препоръчваш :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 06 Окт 2009, 22:12

bivola написа:Я да се похваля и аз с корем :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Изображение

Оооо пичеловка :ok: Давай все така.
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 06 Окт 2009, 22:14

Тормозя , тормозя го още :mhihi:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alex-BMW|e36 » 06 Окт 2009, 22:15

bivola написа:Я да се похваля и аз с корем :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Изображение

Машина ! :lalala: :bowdown: :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 06 Окт 2009, 22:15

Е, след някоя година като ти омръзне и го оставиш на мира ще качваш по лесно маса :mhihi:
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 06 Окт 2009, 22:25

bum_bum написа:Е, след някоя година като ти омръзне и го оставиш на мира ще качваш по лесно маса :mhihi:

Ех тая маса , бате , кво ли не правих , ама пустия ген като е сложил лимит 75 кила на 1.90 височина и не пуска :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата