Няколко въпросчета относно Е46 преди евентуална покупка!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Няколко въпросчета относно Е46 преди евентуална покупка!
Здравейте! Идва време да се мисли за нова кола.. и една от добрите възможности поне според мен които ми се откриват е BMW 3 около 2000-2001 година. Попринцип съм фен на Ауди.. но А4 Б6 (2001г и нагоре) са доста скъпи все още на пазара а БМВ се намира на по-добра цена. Основно от колата търся: гъзария (все пак съм тинейджър
) , комфорт (ако исках някфа коруба щях да се ориентирам към италианското) , Икономичност! (доста важен фактор все пак като отида да уча далеч от наще ще е проблем) и.. горе долу това е.. До колкото съм чувал .. най-надеждния е двигателя 320d ,но кой точно ? Забелязал съм ,че са 2 .. 136 и 150 кк.. кой е по-добър , по-надежден и по-икономичен ? И изобщо към кой двигател трябва да се ориентирам ? Ако е бензин с Газова уредба .. дали ще е по изгодно ?
Друг важен въпрос е за поддръжката.. до колкото съм чел.. подръжката на БМВ е по-евтина от тази на А4.. ,но все пак дали наистина е така ? Тези вериги като се разхлабят.. голям проблем ли са .. защото в 2-3 автокъщи съм говорил и питал за 3-ки и коментарите бяха от лоши, по-лоши.. особенно за веригите.. и с приказките колко били износени двигателите тъй като са бмв-та .. и т.н.
И последно въпросче.. голям проблем ли е задното през зимата ?

Друг важен въпрос е за поддръжката.. до колкото съм чел.. подръжката на БМВ е по-евтина от тази на А4.. ,но все пак дали наистина е така ? Тези вериги като се разхлабят.. голям проблем ли са .. защото в 2-3 автокъщи съм говорил и питал за 3-ки и коментарите бяха от лоши, по-лоши.. особенно за веригите.. и с приказките колко били износени двигателите тъй като са бмв-та .. и т.н.
И последно въпросче.. голям проблем ли е задното през зимата ?
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Re: Няколко въпросчета относно Е46 преди евентуална покупка!
DARGON написа: Попринцип съм фен на Ауди.. но А4 Б6 (2001г и нагоре) са доста скъпи все още на пазара а БМВ се намира на по-добра цена.

Tова е темата приятелю
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=144992
2 мнения
• Страница 1 от 1