Лакума Навигация
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- kelemety
- кандидат ентусиаст
-
Лакума Навигация
Колеги,
като хакнах днес едно DVD с навигация за Eastern Europe 2009-2010 на navTEQ VDO записано от мен на моя лаптоп, на 8х, явно не го разчита и екрана на навигацията не се включва а само леко примигва и от време на време изписва познатия надпис "BMW еди-си-кво" всички се сещате предполагам, поздравителния екран все едно, ако мога така да го кажа и до там и пак гасне и пак примигва и все едно и също - все едно се опитва да захапе но не може -
това дето ме изнерви е че не иска да изплюе обратно DVD-то само се мучи да го върти и колкото и да помпам бутона НЕ излиза??
Някой ако е минал през същото да сподели моля, ако не поне идей ??
п.п. Музиката си върви всичко е на 6, само дето премига екрана щото явно се мъчи да зареди диска, да го разчете.

Някой ако е минал през същото да сподели моля, ако не поне идей ??
п.п. Музиката си върви всичко е на 6, само дето премига екрана щото явно се мъчи да зареди диска, да го разчете.

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Re: Лакума Навигация
Аз ей така бутнах един диск в навигацията и не искаше после да излиза и се наложи да я отварям да изкарвам диска насила
после разбрах че можело само да се развие навигацията от поставката в багажника и да се обърне с главата надолу и като натиснеш копчето излиза

- kelemety
- кандидат ентусиаст
-
Еииии гледай какво е, хубу че си се изпотил веднъж че ми спести мъките сега че бях нарамил отверките и в главата ми се въртяха - кори, модули, разфасовани DVD-та ...
Мерси колега, ше сляза да го изкормя
п.п. Интересно, просто заседнала ли е?! или защото не е оригинално или не го чете.. а диска е хубав, кчествен.

Мерси колега, ше сляза да го изкормя

п.п. Интересно, просто заседнала ли е?! или защото не е оригинално или не го чете.. а диска е хубав, кчествен.

- Next
- старши ентусиаст
-
е то пак трябва кората да разместиш но виж ако меже да не я пипаш незнам ама аз тръгнах по трудния път
еми аз сложих някакъв надраскан диск и само го въртеше и се мъчеше да го искара ама не успя

- MasterBoy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '03 330ci
Диска двуслоен ли беше? С каква версия на софтуера си? Следващият път поне го записвай на бавна скорост х2 най-много. Така ще имаш по малко проблеми с четенето.
- kelemety
- кандидат ентусиаст
-
Ами, като излезе логото на БМВ, над него пише " Т 20.10 " а долу в десния ъгъл на екрана изписва " de14cri " с червено и с много ситен шрифт. Не знам кое за какво е но само това мога да кажа сега щото докато не извадя диска е тъмен екрана. DVD-то е стандартно DVD+R Verbatim , и не го записах на 2х щото реших че е прекалено бавно... може да бъркам.. явно
Ако някой от админ прочете тази тема, не е лошо ако се е изгубила или ако въобще няма създавана - да се направи тема или поне линк към сайт в който може да се прочете повече за МК1-4 и версийте на фърмуер-а че аз нищо не знам за тези неща а не намирам тема с търсачката.
Извинявам се ако проблема е в мен, но наистина не намирам тема специално за това.

Извинявам се ако проблема е в мен, но наистина не намирам тема специално за това.
- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M Tech 2
- Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2
Колега виж тази тема може да ти е полезна viewtopic.php?t=144196&postdays=0&postorder=asc&start=0 успех!
- Next
- старши ентусиаст
-
SaRsEmA написа:Колега виж тази тема може да ти е полезна viewtopic.php?t=144196&postdays=0&postorder=asc&start=0 успех!
точно тази тема търсех да ти покажа колега ,но я търсих в Е46

- kelemety
- кандидат ентусиаст
-
За сведение на тези които се сблъскат със същия проблем :
- Извадиха ми диска от навигацията срещу 10лв (защото ръчно аз не можах)
- Казаха ми че е защото не съм го записал както трябва, но това ест. беше пълна лъжа
- оказа се че самото устройство прави номера и сега дори с оригиналния диск не ще да го вади, но поне го чете
Не съм навлязал по-подробно в проблема защото няма сега пари да се занимавам иначе предполагам повредата във вадещия механизъм е поправима, пък била тя и софтуерн-а.
Понеже аз не знаех затова ще допълня за тези като мен които не го знаят:
- ако не ти чете диска на навигацията, екрана постоянно премигва и остава черен после
- ако разкачите модулана навигацията (говоря за самия DVD-Rom) екрана на навигацията нацяло е изключен и седи черен, защото доколкото разбрах дава приоритет на навигацията като програма и за това остава черен.
Надявам се да съм бил полезен, и ДА колегата по-горе беше прав че може да се свали без да се маха лявата кора, малко е трудно но кората се маха определено по-трудно!
- Извадиха ми диска от навигацията срещу 10лв (защото ръчно аз не можах)
- Казаха ми че е защото не съм го записал както трябва, но това ест. беше пълна лъжа
- оказа се че самото устройство прави номера и сега дори с оригиналния диск не ще да го вади, но поне го чете
Не съм навлязал по-подробно в проблема защото няма сега пари да се занимавам иначе предполагам повредата във вадещия механизъм е поправима, пък била тя и софтуерн-а.
Понеже аз не знаех затова ще допълня за тези като мен които не го знаят:
- ако не ти чете диска на навигацията, екрана постоянно премигва и остава черен после
- ако разкачите модулана навигацията (говоря за самия DVD-Rom) екрана на навигацията нацяло е изключен и седи черен, защото доколкото разбрах дава приоритет на навигацията като програма и за това остава черен.

9 мнения
• Страница 1 от 1