проблем с М-43 мотор 96г

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Re: проблем с М-43 мотор 96г

Мнение от Nukem » 05 Окт 2009, 18:06

Много се вживяваш,никой не се е обидил,един път си сбъркал карай да върви,спазваи правилата и както ти казах и както ти го написаха и в другата тема смени си клапана на картерните газове!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 06 Окт 2009, 9:54

Bavar40 написа:Извинявам се на всички, които всичко си знаят по колите и които се чувстват засегнати от това, че съм задал въпросите си на неправилното място!!! Все пак съгласете се, че тук (форума) е място, от което всеки от нас би следвало да потърси инфо ако нещо не му е ясно и съответно да помогне ако знае повече от останалите. Съгласен съм, че "Мястото ми не е във темата за Е36", тъй като съм с Е46, но изходих от факта, че мотора (двигателя) ми е същия (М43), който по-горе бе коментиран от други колеги. Не знам защо е нужно да се отправят забележки, а не се изразява някакво конструктивно мнение и помощ при възможност. Какво означава отиди при някой, който разбира??? Да това искам да направя, именно затова написах, че търся съвет от Всички Ви, за това къде бихте ми препоръчали да я закарам (колата). Ясно е, че трябва да се погледне от разбиращ, така че не виждам какво не стана ясно от предходния ми пост. Да, вярно е, че пуснах въпросите си и в друга тема, но това си има своето резонно обяснение, което видиш ли се крие в казаното от теб Nukem, темата е много стара и никой не бе писал по нея от 100 години. Затова прецених, че е по-добре да си изкажа проблемите в друга тема, която се следи редовно!!!

Отново Ви поднасям извиненията си ако съм Ви подразнил или пък по някакъв начин съм Ви накарал да се чувствате зле от това, че се опитвам да си реша проблем с колата допитвайке се до Вас ЗНАЕЩИТЕ!!! :yes:

на е46 спокойно можеш да да си разкачаш буксите и маркучетата няма да натрупа грешки, погледни си и маркучетата за вакум тия тънките мойте на е46цата бяха напукани смених ги всичките.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Потребител
Аватар

Мнение от Bavar40 » 06 Окт 2009, 12:06

на е46 спокойно можеш да да си разкачаш буксите и маркучетата няма да натрупа грешки, погледни си и маркучетата за вакум тия тънките мойте на е46цата бяха напукани смених ги всичките.[/quote]

Мерси колега, ще ги погледна и ако трябва ще ги сменя!!! Бих искал да попитам обаче дали ако отида да я погледнат в Автосервиз "Юве" ще могат да ми решат проблема. Лошото е, че не знам как да им обясня (по телефона) какво трябва да направят и от какво се оплаквам. При мен го няма това свистене като загася колата (което се споменава от други колеги), а по-скоро като я запаля. Тогава за известно време ми се струва, че е доста по шумна (за около 1мин.), като че ли и трябва да качи въздух, за да създаде налягане и после утихва. Мисля, че за да има нужда да качи налягане (мое предположение), значи от някъде го губи, т.е. има "пробойна" и пуска въздух. Вървежа й, също понамаля (така си мисля).

Ако имате предложения за коректен сервиз или пък майстор, който си знае работата, моля чувствайте се поканени да помогнете!!! :ok:
Скромността не е добродетел

Предишна

Назад към E36