!!!ОГЛЕЖДАИТЕ СЕ!!!
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
!!!ОГЛЕЖДАИТЕ СЕ!!!
когато тръгвате назад ви моля ВИНАГИ да се оглеждате за хора наблизо или преминаващи зад вас..защото скоро щяха да ме блъснат така....минавам зад един ван и пИ4а си дава на харабия назад БЕЗ да му работят светлините за задна (видях 4е му светят стоповете ама бяло никаде немаше и си минах) и даже не се опита да спре ... щеше да си ме отнесе.....е ся преди малко едно дете (30-40 сантиметра) с БАЩА си които си е висок..и не знам как ТЪПИЯ БАКШО не го видя след като щеше да ги прегази ... ама буквално си бяха
МОЛЯ ВИ ДА СЕ ОГЛЕЖДАТЕ ПРЕДИ ДА ТРЪГНЕТЕ НАЗАД
МОЛЯ ВИ ДА СЕ ОГЛЕЖДАТЕ ПРЕДИ ДА ТРЪГНЕТЕ НАЗАД- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Re: !!!ОГЛЕЖДАИТЕ СЕ!!!
И на мен ми се е случвало така някой да тръгне назад когато аз съм зад колата, но си признавам и аз съм правил това когато има няко зад мен обаче се усещам на време и спирам
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
То най-вероятно на всеки му се е случвало... И на мен ми се е случвало и то доста пъти.Случвало се е и кола пред мен да даде назад и между моята и неговата да минава пешеходец, та колегата го стисна малко, но нищо сериозно.Лошото е, че има и пешеходци, дето си даваш леко назад и претичват покрай теб.Или пък си пресича и въобще не се оглежда, но това вече е друга тема (не че и аз съм се оглеждал винаги на 100 процента
).. Та общо взето и пешеходци и шофьори да се оглеждат с една идея повече 
- Deliriumz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 92' e36 318is
- Мечтае да кара: e46 330ci
откакто един бакшиш се качи на бурдюра докато даваше назад и ме блъсна както си ходя по тротоара се оглеждам на 4 винаги когато видя някой да дава назад,а и аз гледам когато давам назад дасъм нащрек!
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Мене са ме удрали така на паркинга на Метро , след това този които ме удари съм сигурен че при мисълта че иска да дава назад някои слиза да види дали има някои 

хахах... смешно че точно сега го написа това...
аз снощи се мятам в камиона, слагам на задна поглеждам камерата и виждам една голяма клепоуха глава ме гледа любопитно... сан бернара бил легнал отзад и като ме чул че паля се надигнал и... точно на фокус...
наистина е опасно... особено малки деца които не ги виждате дори и като погледнете... винаги едно на ум....
аз снощи се мятам в камиона, слагам на задна поглеждам камерата и виждам една голяма клепоуха глава ме гледа любопитно... сан бернара бил легнал отзад и като ме чул че паля се надигнал и... точно на фокус...
наистина е опасно... особено малки деца които не ги виждате дори и като погледнете... винаги едно на ум....
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Ауу веднъж ми се е случвало.
Имаше паркирана кола зад мен, хем я видях...паля и дадох заден..
Но за деца и хора, много се панирам и постоянно се оглеждам. Това ми е най-големя кошмар..
Но за деца и хора, много се панирам и постоянно се оглеждам. Това ми е най-големя кошмар..
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
krystal написа:Ауу веднъж ми се е случвало.
В Сливен преди около година имаше смъртен случай с едно момче и камион.
Шофьора дава на зад без да види момчето а момчето е с гръб към камиона.
- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
Мене на скоро така ме подпря един микробус на
ЕВН.Точно спрях зад него и пича реши да потегли без да се огледа,па на всичкото отгоре и тръгна да налита на бой като слезе от буса
ЕВН.Точно спрях зад него и пича реши да потегли без да се огледа,па на всичкото отгоре и тръгна да налита на бой като слезе от буса

- Axis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с усмивка.
Аз зареждам магазини и въртя с бус по около 100км. на ден само градско! Много кофти е при бусовете, че никога не можеш да си 100%сигурен, какво точно има зад теб. Понякога и в двете ти огледала да е чисто, пак може да има някой отзат! Затова като давам на зад винаги много вниматело и задължително пуснати авариините светлини! При по новите камиони и бусове "пищялката" като даваш на зад си е доста полезна!! 
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Axis написа:Аз зареждам магазини и въртя с бус по около 100км. на ден само градско! Много кофти е при бусовете, че никога не можеш да си 100%сигурен, какво точно има зад теб. Понякога и в двете ти огледала да е чисто, пак може да има някой отзат! Затова като давам на зад винаги много вниматело и задължително пуснати авариините светлини! При по новите камиони и бусове "пищялката" като даваш на зад си е доста полезна!!
Ти можеш да си купиш да пещи като си на задна. Монтираха се на фаровете.

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
Toneloker написа:Axis написа:Аз зареждам магазини и въртя с бус по около 100км. на ден само градско! Много кофти е при бусовете, че никога не можеш да си 100%сигурен, какво точно има зад теб. Понякога и в двете ти огледала да е чисто, пак може да има някой отзат! Затова като давам на зад винаги много вниматело и задължително пуснати авариините светлини! При по новите камиони и бусове "пищялката" като даваш на зад си е доста полезна!!
Ти можеш да си купиш да пещи като си на задна. Монтираха се на фаровете.Пак помага до някаква степен.
правопис4о..ама я кажи им на ората каде ги продават
нещо по специално има ли нема ли- Toneloker
- ентусиаст
-
ME4KY написа:Toneloker написа:Axis написа:Аз зареждам магазини и въртя с бус по около 100км. на ден само градско! Много кофти е при бусовете, че никога не можеш да си 100%сигурен, какво точно има зад теб. Понякога и в двете ти огледала да е чисто, пак може да има някой отзат! Затова като давам на зад винаги много вниматело и задължително пуснати авариините светлини! При по новите камиони и бусове "пищялката" като даваш на зад си е доста полезна!!
Ти можеш да си купиш да пещи като си на задна. Монтираха се на фаровете.Пак помага до някаква степен.
правопис4о..ама я кажи им на ората каде ги продаватнещо по специално има ли нема ли
правопис4о?

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
Toneloker написа:ME4KY написа:Toneloker написа:Axis написа:Аз зареждам магазини и въртя с бус по около 100км. на ден само градско! Много кофти е при бусовете, че никога не можеш да си 100%сигурен, какво точно има зад теб. Понякога и в двете ти огледала да е чисто, пак може да има някой отзат! Затова като давам на зад винаги много вниматело и задължително пуснати авариините светлини! При по новите камиони и бусове "пищялката" като даваш на зад си е доста полезна!!
правопис4о..ама я кажи им на ората каде ги продаватнещо по специално има ли нема ли
правопис4о?
клавиатурата ми е развалена ДА ПЕЩАТ ли се казва,....не знаех
- Toneloker
- ентусиаст
-
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2