Колеги момощ загубиха ми се токовете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Колеги момощ загубиха ми се токовете
Колеги момощ загубиха ми се токовете дори когато завъртя ключа не ми светва нито табло нито нищо,един от бушоните 20амперов,не мога да кажа в момента точно кои,но утре ще го снимам,та сложих нов и новия изпуши и тои.Ако някои знае читав сервиз за токовете в близост до станция константин величков в софия или му се е случвало подобно нещо ще съм благодарен ако помогне 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Колеги момощ загубиха ми се токовете
Може всичко да ти идва от ключалката за паленето,отзад пластинките да дават на късо и да ти гори бушона директно
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
сега ще ходя пак до колата да проверя кои номер точно е бушона и ще пробам да го сменя с малко по голям ампераж. Ще ви кажа какво е станало

Погледни си кабелите дето минават при капака на багажника да не са се прекъснали и да укъсяват, на един приятел наскоро така му беше станало и като поразровихме
от ключа за фаровете до таблото с бушоните всико беше изгоряло кабелите бяха се спекли незнам как изобщо работеше и когато я закарахме на майстор оня пипна кабелите на багажника и въпреки, че гуменият шлаух беше здрав вътре кабелите се бяха окъсили и това правеше проблем на цялата кола. Незнамкак не се беше запалил тоя човек. Та погледни там много вероятно е от това да ти гори бушона и не слагай по яки бушони защото ще изгориш инсталацията а е много гадно за подмяна кабелите вървят на сноп и ако един се запали много около него ще дадат фира и после...........

http://www.clip4e.com/play.php?id=45143& -ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА !!!
[url=http://forum-lines.ru/]
[/url]интересное
[url=http://forum-lines.ru/]

[/url]интересное
Колеги благодаря за мненията,но един колега оправи проблема и каза че проблема е бил в някакъв менте бушон,това ми каза,но най якото е че алармата веднага след това се бъгяса тотално деа ,централното неработи,а прозорците се затварят когато си искат докъто си карам ,А колегата които каза за кабелите на багажника е прав,може и от там да е имало проблем защото целите са облепени с изолирбанд,такаче може и от там да е дало отражение нещо утре ще ги проверя и тях.А между впрочам бушон номер 7 ми гори нон стоп и сега съм го махнал,но това е проблем от преди
деа луднах с тая кола.

7 мнения
• Страница 1 от 1