Koлко пари ще ми излезе спортно окачване за е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Krassi_kn
-
моргаджия
-
- Кара: Всичко
Re: Koлко пари ще ми излезе спортно окачване за е36
Аз съм с FK регулируемо по височина-жълти пружини с жълти амотесьори и мога да ти кажа че съм супер доволен.Сваля около 80 мм и не вози много твърдо.Ако си заинтересован мога да се поровя да ти дам линк,но мисля че беше около 700 лева.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Честно казано не се сещам за нито една причина човек да си купи ФК за 700лв, при положение, че за около 900лв може да си вземеш кит Билщайн или Апекс.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
А за нас по-скромните така до към 500лв какво може да препоръчате 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Да си седите със стоковото
Вярвай ми далеч по-добре от китайското е.

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Някакви амортесьори които да сработят добре с М-тех пружините на тия пари дали има ? Че нали са по-къси и не искам да заминават амортесьорите през 10 000км. Не държа да е толкова спортно - никога не съм бил спортист
Последна промяна стан на 04 Окт 2009, 21:15, променена общо 1 път
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bum_bum написа:Да си седите със стоковотоВярвай ми далеч по-добре от китайското е.

трябваше да дойдеш днес на пистата да видиш разликата между китайското и стока

недей да залъгваш хората така, нека първо видят и покарат и тогава пак да си приказваме, ама кво ли разбирам аз, само въртим геврека и натискам педала...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Върти си го геврека със здраве. Аз щото не разбирам ще си карам с Билщайна и ще лъжа хората, че китайския койловър е ташак. Виждал съм го разчастен на тезгяха и не ми трябва да го гледам на пистата за да знам кво лайно е.
- Кудьопейзан
-
-
- Кара: Москвич 408и с двигател от ЗиЛ
Боге Гас Прешуре-то работи идялно с м-тех пружините.Никой с амортизатори от илядо лева не моа та барне с Богето из нашите градски улици,ще има да се чудят дали да си помагат с краката при държенето на волана

Scrap team extreme
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bum_bum написа:Върти си го геврека със здраве. Аз щото не разбирам ще си карам с Билщайна и ще лъжа хората, че китайския койловър е ташак. Виждал съм го разчастен на тезгяха и не ми трябва да го гледам на пистата за да знам кво лайно е.
билщайн ни съм виждал, ни съл карал, ама да сравниш китайския коиловер със сток окачването, явно нищо не си разбрал от това, че си го разчастил ...
хайде кажи, че стока е по-твърд и по-добре стои в завоите

пък аз после ще постна снимки, да видим кой крив и кой прав!
п.с. ама не разбрахте, че не всички хора имат хиляди левове за окачвания...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Може да седи малко по-твърдо и по-добре. Идеята ми е, че е изключително некачествено направено и вместо да дадеш 500лв или колкото там струва този боклук може да спестиш за качествено окачване, което ще изкара 3- 4 пъти по-дълго. А кажи ми сега кое е по-качествено.
И още нещо- тунинг се прави с ПАРИ. Като ги нямаш си караш сток и тва е, щото утре тоя, дето ще утрепеш заради калпавото си окачване, заварен диф или квото и там "подобрение" си сложил не ти е виновен, че си поредния пишман тунингист. Именно заради това никога не съм си позволявал да продавам окачвания, спирачки и т.н. Щото бъбрека и да падне, емблемата да се олюпи, ейнджъла да угасне.. най-много да изям някоя псувня, а ако нещо подобно стане с окачването нали се сещаш?
И още нещо- тунинг се прави с ПАРИ. Като ги нямаш си караш сток и тва е, щото утре тоя, дето ще утрепеш заради калпавото си окачване, заварен диф или квото и там "подобрение" си сложил не ти е виновен, че си поредния пишман тунингист. Именно заради това никога не съм си позволявал да продавам окачвания, спирачки и т.н. Щото бъбрека и да падне, емблемата да се олюпи, ейнджъла да угасне.. най-много да изям някоя псувня, а ако нещо подобно стане с окачването нали се сещаш?
- georgiborisov
-
-
- Кара: Е 36
- Мечтае да кара: М 3
ми добре...ако си сложа билщаин газови и по нататък и дебели къси пружини, няма ли да стане?
- georgiborisov
-
-
искам да стои добре и да е ниско, щот имам гадния навик да пързалям. не ми трябва регулируемо, просто да стои добре на завоите...
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Разбирам ги колегите който плюят това за 500лв,те се водят от мисълта че трябва да се слага най-доброто на колата,но все пак това са 12-13годишни коли който скоро ще сменяме,обаче защо да сложа това за 1000лв,като карам като пенсионер,не ходя на писти да мъча старата щаига,поросто тябва да се запази спортната стоика и да може да се дига зимата да не се влачи и оре коловозите!
И после нали се сещате като я продавам и като кажа 10к и ще се почне ми такава има и за 3к,ти луд ли си и т.н,ходи разправяи че си с Апех и т.н!
И после нали се сещате като я продавам и като кажа 10к и ще се почне ми такава има и за 3к,ти луд ли си и т.н,ходи разправяи че си с Апех и т.н!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- georgiborisov
-
-
та да слагам ли билщаин...газови?
- kik_777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36-ци
- Мечтае да кара: e30-ка
georgiborisov написа:та да слагам ли билщаин...газови?
Ти и да сложиш обикновени газови на билщайн изобщо няма да се доближиш до сп. окачване дори и със спортни пружини.
Аз карам с такова на Jom и за сега съм доволен,взех го по скоро за да си реголирам височината,а не толкова за спортно каране
За изработката не е кой знае какво но става за 500лв.
*93 Е36-coupe 318is... *95 E36-coupe 320i... *96 E36-coupe 320i... *97 E36-sedan 320i...

55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4