загубен собственик на 36-ца
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- asoremusa
- Потребител
-
- Кара: Е36 И Е30
- Мечтае да кара: БМВ 850
Re: загубен собственик на 36-ца
моятпроблем е друг ас купих моята баварка от втори собственик и 4акам пьрвия ве4е една година и половина и оште го няма
ЯМ ПИЯ ЕБЬ И БИЯ ДУШАТА В РАЯ ХУЯ ДОКРАЯ
- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
asoremusa написа:моятпроблем е друг ас купих моята баварка от втори собственик и 4акам пьрвия ве4е една година и половина и оште го няма
Ти си лесен ше я напрайм на части проблема е решен

За колегата без договор недей пуска колата за издирване, и ти и куповча имате вина за ситоацията по-добре иди до града му или някой от форума който живее в този град да се поогледа / пък после кой кого ще черпи

Аз вече 2 коли съм продал на лизинг без договори, но си оставям едни ключове и големия талон задължително - проблеми / за сега / никакви.
- ivan_krilov
- кандидат ентусиаст
-
zorobg написа:Това с обявяването за открадната ми се вижда леко тъпичко ...
Като отидеш при ченгетата и какъв документ на колата ще покажеш??? Малки талон, или може би големия - предполагам, че си му дал ВСИЧКИ документи
То това не е леко тъпичко, ами си е много тъпо! Да обявиш кола за открадната, която е купена???Остави ченгетата, ами ти? Знаеш ли каква наказатела отговорност носиш с тази жалба?! То ако беше така , нямаше хората да плащат данъци на коли, които не управляват, а щяха всички да са откраднати и собствениците да щракат с пръсти!
Ох.. аз имам опит, но от "другата" страна, с мотор. Купих едно кавазаки от един преди 3 години, които пък го е купил от първия собственик и има пълномощно. Аз нямах нищо... няколко месеца по-късно му е.. мамата и го дадох целия на някакъв руснак.. дето дойде от другия край на България с бус, да го вземе и ползва за части.
Не знам кой ще плаща данъците на мотора... но 100% няма намиране.
Не знам кой ще плаща данъците на мотора... но 100% няма намиране.

ivan_krilov написа:zorobg написа:Това с обявяването за открадната ми се вижда леко тъпичко ...
Като отидеш при ченгетата и какъв документ на колата ще покажеш??? Малки талон, или може би големия - предполагам, че си му дал ВСИЧКИ документи
То това не е леко тъпичко, ами си е много тъпо! Да обявиш кола за открадната, която е купена???Остави ченгетата, ами ти? Знаеш ли каква наказатела отговорност носиш с тази жалба?! То ако беше така , нямаше хората да плащат данъци на коли, които не управляват, а щяха всички да са откраднати и собствениците да щракат с пръсти!
Колегите са прави!!!Ако подадеш жалба и по някакъв начин се докаже,че си вземал пари и т.н от момчето,ще носиш наказателна отговорност!По добре опитай алтернативни вариянти като тези за гражданските отг.които ти предлагат колегите или нещо подобно в Б.Г има поне 100 начина и места да се добереш до имформация...
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Людмил написа:... и по някакъв начин се докаже,че си вземал пари и т.н от момчето,ще носиш наказателна отговорност...
ей това искам да го видя как ще се докаже

стан написа:Людмил написа:... и по някакъв начин се докаже,че си вземал пари и т.н от момчето,ще носиш наказателна отговорност...
ей това искам да го видя как ще се докаже
..има ли нужда да ти казвам как или сам ще се досетиш за варианти....достатачно е да доведе свидетел(даже и лъжлив)да не говорим ако знае неща за собственика които няма как да научи,ако са си разменяли имеили,снимки парични преводи ,абе знам ли още какво,той момчето си знае,стига сме правили филми...

"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2