318 тдс не върви
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
318 тдс не върви
Колеги имам проблем с 318 тдс 96г,не върви ,много бавно се форсира.
Този проблем се появи след смяна на нафтовата помпа,може ли майстора да е объркал центровката на колата?
Моля колеги запознати с тези проблеми да ми помогнат.
Този проблем се появи след смяна на нафтовата помпа,може ли майстора да е объркал центровката на колата?
Моля колеги запознати с тези проблеми да ми помогнат.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: 318 тдс не върви
110% нещо не е направил като хората.
Има няколко работи от които колата може да влиза в авариен режим, но щом са налице интервенции по помпата, най-добре да се почне от нея проверката по веригата.
Има няколко работи от които колата може да влиза в авариен режим, но щом са налице интервенции по помпата, най-добре да се почне от нея проверката по веригата.

Благодаря колега за бързия отговор той спомена нещо за белезите на колата че не могъл да ги намери,нещо можеш ли да ми помогнеш с тези белези да ги потърся?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Свали си една аутодата, там има схема как се зацепва помпата.
Не пише в профила ти от къде си, та немога да ти кажа къде да идеш да ти я зацепят като хората.
Ако си в софия на околовръстното в супер дизел могат да ти я зацепят.
А и междо другото не давай много газ докато не я направят, че не се знае какво е дереджето с ангренажа.
Не пише в профила ти от къде си, та немога да ти кажа къде да идеш да ти я зацепят като хората.
Ако си в софия на околовръстното в супер дизел могат да ти я зацепят.
А и междо другото не давай много газ докато не я направят, че не се знае какво е дереджето с ангренажа.

Здрасти лошото е че съм от едно село до пловдив и тук нямаме читави майстори и затова исках да пробвам сам дали не мога да си реша проблема,затова ако може да ми пратите някаква схема или чертеж на центровката,ще съм благодарен! 

ето ти линк към снимка с центровката.
http://4storing.com/w92r98/cb8f39773235 ... a28af.html
Сам трудно ще се оправиш,ако колата ти пали както преди да е сваляна помпата и не трака нещо едва ли ти е от центровката.Пролвай да си мръднеш плочката на помпата към стъклото на колата.Такава мощност ще и дойде че ще излитне направо.
http://4storing.com/w92r98/cb8f39773235 ... a28af.html
Сам трудно ще се оправиш,ако колата ти пали както преди да е сваляна помпата и не трака нещо едва ли ти е от центровката.Пролвай да си мръднеш плочката на помпата към стъклото на колата.Такава мощност ще и дойде че ще излитне направо.
Здрасти колега какво значи да мръднеш плочката на помпата,това е тази отгоре с 4-те болта.??? 

8 мнения
• Страница 1 от 1