Поредната кражба...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Re: Поредната кражба...
Nukem написа:Затова по моята кола няма и няма да има никога нито един М елемент!
Никога не казваи никога,може и да ти подарим пак нещо!

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Mollov написа:Е, пак крадат ///М елементи или разбиват колата за CD-та и т.н... а кво ше кажете за перфектно свален преден капак??? толкова перфектно, че чак не си личи... освен, че капака го няма... дори няма одрано по боята на калника или на друго място, чак и крушката с фасонката на счупения мигач са оставили здрави... е такова чудо не бях виждал... работа годна за възхищение.
Тцтцттц много изпечени станали аидуците днешно време те както са тръгнали може и двигатели да почнат да свалят за една нощ

колеги има решение.монтирах си пеиджар за 80лв.преди него ме скъсаха от набези и дребни(невинни) жулвания.все някои комшия не бил тои.все някоя комшиика спряла до мене ама не ме била ужулила тя а някои преди нея(а защо свири алармата не може да обясни).преди не чувах алармата и случаино попадах на неприятните изненади,но от както си монтирах пеиджьр за 21 сек.(с обличането)сам долу с трабата в рька
.вече спират на 1,5 м от мене и са толкова внимателни и отзивчиви ,че сигурно ме мислят за
.между друго от 3месеца и лаисните не са ми крали

циганин и дизел,зимата-не работят!!!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
стан получих ти л.с-то ама не мога да пращам л.с нещо новата платформа не читава нещо,званни ми на тел-а да свършим работата!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Bullet_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA E39 M-pack
- Мечтае да кара: E30 S50 на широко
Кво повече да кажа всички сме виновни в някаква степен за това което ни се случва
viewtopic.php?f=8&t=24661

viewtopic.php?f=8&t=24661
Който се стиска после яко писка
- veselinchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 318i
- Мечтае да кара: bugatti veyron
И на мен ми откраднаха халогените преди 4 месеца и то без да се активира алармата а алармата е супер чуствителна пиле да да се изака върхо колата ще се активира алармата, а същата вечер не бях пил рано си легнах, на отворен прозорец спах, пред прозореца ми е колата и не сам ги чул когато са ги крали, извадили са ги без да чупят стоиките и даже буксите са откачили и са ги прибрали в бронята за новите халогени ама сега съм със записваща камера на терасата и ако и се случи отново нещо направо ще побеснея
Но този с предния капак направо не е издържал без да чупи поне нещо
направо са ужасно добри днешно време да им еба .... 

- asoremusa
- Потребител
-
- Кара: Е36 И Е30
- Мечтае да кара: БМВ 850
ас какво да кажа на паркинк с камери ми свиха цялата музика да умрьт дано халогените ги намазах с 4ерен силикон и станаха бетон верно може даги с4упят но и те няма даги имат искам дави попшитам имам записи от камерите когато ми разбиха колата имали някои програма да ис4истя записа 4е несе вижда ни6то за6тото е ве4ер
ЯМ ПИЯ ЕБЬ И БИЯ ДУШАТА В РАЯ ХУЯ ДОКРАЯ
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Mollov написа:Е, пак крадат ///М елементи или разбиват колата за CD-та и т.н... а кво ше кажете за перфектно свален преден капак??? толкова перфектно, че чак не си личи... освен, че капака го няма... дори няма одрано по боята на калника или на друго място, чак и крушката с фасонката на счупения мигач са оставили здрави... е такова чудо не бях виждал... работа годна за възхищение.
Това M44 ли е ? Твойта кола ли е ?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Мдааа, М44 е.... БЕШЕ моя кола, ма то голямо значение няма... резултата е по-важен
Сега чака да й пребоядисат новият капак 

- ratamahata
- Потребител
-
- Кара: BMW 320i седан 1993г.
Мамка му, от вчера съм собственик на 320-ка и сега като чета тази тема си мисля "Да го еба, в какво се забърках". Много са нагли апашите. Интересното е, че на моята кола преди около месец са и откраднали халогените в Надежда. Тогавашният собственик с много мъка ми разказа за това. Сега ако вземат и лайсните да ми свалят ще превъртя. Ей такъв ако го хвана ще му счупя ръцете, включително всичките пръсти
. Ебаси, ако припадне на третия пръст, ще го свестя, за да усети останалите 7 пръстчета. 

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Да ви разкажа и при мен какво се случи преди седмица правех една отливка от смола на терасата на мойта и докато мажех смолата алармата на компакта се включи 2 пъти погледнах от 13 етаж и един младеж се въртеше около колата докато гледах дръпна към улицата и се качи на една е36ца чакаше го друг и заминаха слезнах веднага огледах колата нищо не липсваше халогените придвидливо ги бях залепил със силикон явно са понатиснали или по скоро пробвали аларамата колко е чувствителна ... после преместих колата на осветено място на сутринта нямаше липси, явно нещо ги е уплашило или не са си харесали нищо, но беше факт не бяха наркомани, а колеги с е36 правете си изводите сега въздушната пушка ми седи готова и не бих се замислил да насиня задника на някой от ловната даже и тактическия фенер и сложих директно да ми осветява целта 150м прави лъч 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
spower написа:Да ви разкажа и при мен какво се случи преди седмица правех една отливка от смола на терасата на мойта и докато мажех смолата алармата на компакта се включи 2 пъти погледнах от 13 етаж и един младеж се въртеше около колата докато гледах дръпна към улицата и се качи на една е36ца чакаше го друг и заминаха слезнах веднага огледах колата нищо не липсваше халогените придвидливо ги бях залепил със силикон явно са понатиснали или по скоро пробвали аларамата колко е чувствителна ... после преместих колата на осветено място на сутринта нямаше липси, явно нещо ги е уплашило или не са си харесали нищо, но беше факт не бяха наркомани, а колеги с е36 правете си изводите сега въздушната пушка ми седи готова и не бих се замислил да насиня задника на някой от ловната даже и тактическия фенер и сложих директно да ми осветява целта 150м прави лъч
Евала,колега

Относно дали крадците предимно са наши "колеги" от форума те подкрепям с двете ръце.И аз имах подобен случай,даже се оказа,че пича е от съседен блок,голям тъпак,ама нали се сещаш ,че ако си видя нещата на неговата кочина ,ще му ги подаря заедно с една бомбичка!!!

- hakerov
- Потребител
-
- Кара: без книжка
- Мечтае да кара: M5
Аз щях да си сменям халогените,че нещо бяха помътнели стъклата и единият беше пукнат.Та купувам си от форума халогени(нови-Depo).Не ги смених веднага като ги получих,щото не ми оставаше време.На 3-тия ден някой ме беше изприварил със свалянето на старите халогени
.Та не ми трябваше много за да сложа капачките и да си продам чисто новите халогени.Лошото е и друго,има ги такива от яд,че не могат да свалят(било то капачки,емблеми и др.),или ще ти счупат нещо, или просто така ще я надерат.Струва ми се че няма човек, който под една или друга форма да не е страдал от тъпите мекерета.И с тази криза се връщаме пак в годините на кражбите.Чудя се кога ли ще подкарат чистачките и гумите(не говоря за джантите).

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Аз селско не селско си хванах халогените със силикон, за М лайсните незнам какво да ги правя, веднъж ми ги взеха.
- Azereus
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd e46
- Мечтае да кара: 645i cabrio
тъпото е, че вече има е36-ци за по 2000 лева и селянчетата (казвам го в лошия смисъл не искам да обидя добрите колеги от провинцията) като нямат пари за нещо и си го свалят от друга колица. Щом вече и ихтиманските цигани са ги подкарали прави му сметка! Често и таксиджиите ги правят тия номера. Тъпото е при мен, че най-близкия платен паркинг до блока ми е на 20 минути пеша, какъв е кефа да измръзна и после да се кача в колата ?? Що вместо да строят само некви тъпи молове да не направят във всеки квартал по 1 паркинг на няколко етажа за по 1000 коли? И имам чувство, че повече набези се правят по центъра и скъпите квартали от колкото примерно младост, дружба и тн. А за надежда да не говорим, там преживяват единствено от автомобилни кражби
Абе педерастия и мене ме е яд ама това е! Пълно е с боклуци, затова и държавата ни е боклучава!

В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия!