Какво е това часовниче???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Krassi_kn
-
моргаджия
-
- Кара: Всичко
Какво е това часовниче???
Здравейте колеги.Днес си се качвам аз в колата,давам на контакт и гледам че над зелените квадратчета за инспекцията свети някакъв часовник и аз ей така
Паля и като изгаснат квадратчетата на инспекцията за маслото гасне и часовника.Та въпроса ми е следния за какво е това нещо и как да го оправя да не свети че направо ми бърка в г....Ето снимка на таблото.
http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be ... 4/s5020129

http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be ... 4/s5020129
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Re: Какво е това часовниче???
И моя свети от няколко дена,не се притеснявай,просто колата ти подсказва че е време на преглед (мисля че това означаваше).
Отиди в някой сервиз и ще ти го занулят,или малко по долу има една тема за Oil service там е обяснено как се нулира.
Успех
Отиди в някой сервиз и ще ти го занулят,или малко по долу има една тема за Oil service там е обяснено как се нулира.
Успех

- Krassi_kn
-
моргаджия
-
- Кара: Всичко
biogame написа:И моя свети от няколко дена,не се притеснявай,просто колата ти подсказва че е време на преглед (мисля че това означаваше).
Успех
Е да обаче аз съм и сменял маслото преди няма и месец и съм занулил Inspection-a
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Krassi_kn написа:biogame написа:И моя свети от няколко дена,не се притеснявай,просто колата ти подсказва че е време на преглед (мисля че това означаваше).
Успех
Е да обаче аз съм и сменял маслото преди няма и месец и съм занулил Inspection-a
Инспекциона на маслото си е за маслото,този ти подсказва че е време за преглед на колата.
Просто се занулява компа на колата,и след определени километри той пак си светка.

4 мнения
• Страница 1 от 1