За жените ....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какъв тип жени харесвате и смятате ли,че красивите жени са и добри домакини ?

тип кукла барби,но не става за домакиня
20
16%
деловите и с ясна цел в живота
21
17%
тези,за които основната цел е намиране на подходящ мъж,който след това да се грижи за тях
12
10%
типаж жени не посочен в горните условия
42
34%
тази,която съзнава,че не е с перфектна визия и поради тази причина не хвърчи в облаците и си знае къде може да се котира
19
15%
самовлюбената ,която си мисли,че всички мъже трябва да кръжат около нея
3
2%
непукистката, без желание да променя каквото и да е било в себе си
6
5%

Общо гласове : 123
ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

За жените ....

Мнение от Vasko » 04 Окт 2009, 1:02

Здравейте колеги,
И докато някой колега пуска анкети опитвайки се да играе ролята на модератор определяйки дали имам право да пускам анкети или не, аз мисля да пусна поредната анкетка. Предварително обяснявам,че нямам за цел никой да дразня,а и на който не му харесва да не гласува и да е подминава.
Дори мисля от следващият път като реша да пускам анкета да е озаглавя ''само тези,на който им е интересно''. Ясно е,че не може да се угоди на всички, но да кажем че сондирайки различни мнения,човек може наистина да си направи някакви изводи относно реалността и живота,защото все пак отговорите в дадена анкета отразявят всъщност настроенията и мнението на различен типаж хора. Тази анкета е пускам поради следните мои наблюдения.Забелязал съм,че всички мъже се обръщат след момичета с изваяни форми и си мечтаят да бъдат с тях. Свалят ги, глезят ги, но странното е,че когато наближи време за женитба повечето мъже се ориентират към не чак толкова атрактивни и набиващи се на очи с формите си момичета. Предпочитат да заложат на други черти като характер и душевност ,отколкото визия като куклата ''барби'' Получава се така все едно красивите момичета са само за несериозни връзки и флиртчета . Странно е,но е факт напоследък . Интересно ми е защо е така -дали мъжете се страхуват,че ако се оженят за прекалено красива жена, тя няма да може да бъде само тяхна и след време може да им изневери и затова залагат на сигурно -избирайки си не чак толкова атрактивна с външността си ,а залагат повече на вътрешните качества и всъщност искат да се застраховат за спокоен семеен живот. Пускам анкетата,защото ми предстои да взема едно много важно решение,което ще промени живота ми оттук нататък...
Знам,че в момента ще ми кажете,че визията не е най-важното-да, така е и все пак тя ли е определяща за всеки от вас за да се реши на дадена сериозна стъпка относно дадено момиче.
Смятате ли,че визията на някой момичета им помага при постигането на някои цели -т.е. поставя ги в по-добра позиция спрямо тези,който не са толкова красиви или всъщност красотата е предпоставка за повече проблеми ?
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

младши ентусиаст
Аватар

Re: За жените ....

Мнение от krystal » 04 Окт 2009, 1:15

Познавам красиви жени, които са добри домакини и обратното.
Разликата е в това, че красивата домакиня, рядко можеш да я видиш облечена с педя пола и цикламени ботуши. ;) ... Има огромна разлика между красивите жени и суетните надувки. Определено вторите са по атрактивни на улицата за окото..., но до там. Поне за мен.
Пп..В анкетата не съм гласувала, за мен това разграничаване е ограничено, като мислене.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: M

Мнение от _OSMICATA_ » 04 Окт 2009, 3:22

:kuku: Бате не знам на колко години си, но не взимаи никакви сериозни решения въз основа на тази анкета!
Това е моя съвет!
Come play with POWER

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Окт 2009, 7:33

За съветите, които ти даваме, ще ни поканиш ли на сватбата? :mrgreen: Или поне снимки... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 04 Окт 2009, 7:59

типаж жени не посочен в горните условия :mhihi:
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 04 Окт 2009, 9:03

Да прави мусака и да не ми харчи парите :mhihi:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 04 Окт 2009, 9:06

Едва ли с тази анкета ще се орентираш в избора на половинка ,защото твойте предпочитания са си само твои.Ако мислиш да създаваш семейство едва ли външния вид трябва да е на 1 място.Характера ,отношението и към живота,преоритети и са нещата важни ,които трябва да гледаш.По добре отговорна и вярна съпруга,майка на децата ти ,отколкото топ модел в къщи.Или с две думи мисли с горната ,не с долната.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Окт 2009, 9:28

Spit-Fire написа:Да прави мусака и да не ми харчи парите :mhihi:

:ahah: :ahah: :ahah:

CONAN написа:Едва ли с тази анкета ще се орентираш в избора на половинка

Ти пък ако мислиш, че тва е тръгнал да прави... :mhihi:
По тая логика ако вземем предвид всичките му анкети, досега в открития космос да е излязъл :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 04 Окт 2009, 9:32

Има красавици, които също са добре домакини. :)

Spit-Fire написа:Да прави мусака и да не ми харчи парите :mhihi:

Такива животни няма. :cry:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 04 Окт 2009, 9:32

Oт Capital - Жълта преса (наследник на любимия ми "Петъчен PR")
Милица разкрива защо се е съблякла в новия си клип

Певицата Милица от "Пайнер" разкрива скандални подробности за новия си клип "Мъжете сте лесни" в предаването на сателитен канал "ТВ България" - "5 от 5".
Пред водещата Рая младата поп фолк изпълнителка обяснява каква е била идеята на провокативното видео, което привлече вниманието на феновете към нея за пореден път. Предишната песен, с която Милица си завоюва място сред най-обещаващите млади изпълнителки в жанра беше "Сексът продава".
В интервюто тя разкрива, че двете парчета са взаимносвързани и "Мъжете сте лесни" се явява продължение на темата, започната в "Сексът продава", а именно - че мъжете имат изграден идеал за женска хубост и всяко момиче, което пожелае, може да се впише в него. Но силният пол не трябва да забравя, че когато срещу него застане една красива жена, тя не е само лъскава опаковка, но и много повече.
В предаването Милица ще разкаже още как се е приела атрактивната й визия към песента "Мъжете сте лесни" от познатите й, какво й е коствало да застане пред камерата, превъплатена като сески изкусителка и как всъщност е запознала да се занимава с музика...
Toва мисля отговаря на въпроса ;)

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 04 Окт 2009, 9:37

CONAN написа:Едва ли с тази анкета ще се орентираш в избора на половинка

flame написа:Ти пък ако мислиш, че тва е тръгнал да прави... :mhihi:
По тая логика ако вземем предвид всичките му анкети, досега в открития космос да е излязъл :lol:

Най вероятно не :mhihi: ,ама реших да предам малко сериозност на темата.

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 04 Окт 2009, 9:56

Тази която е здраво стъпила на земята и не се главозамайва от външния си вид.
А дали е добра домакиня-никой не се е родил научен.

п.с.Любовта на мъжа минава първо през стомаха.

п.с.1.Не гласувах-моя отговор го няма в избрените.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 04 Окт 2009, 12:54

Всякакви! То все едно да ме питаш какъв модел бмв харесвам. То от всички модели има кочини вече, но има и запазани екзпемляри, на които никой не би отказал. Сега какви жени ни харесват нас, или мен в частност. С какви имаме контакти и т.н. -> Това вече е съвсем друга история. :mhihi:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 04 Окт 2009, 16:04

Поредната безсмислена тема, която ще стане поне 10тина страници... вие друга работа нямате ли си бре?
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Окт 2009, 16:07

Zagy написа:Поредната безсмислена тема, която ще стане поне 10тина страници... вие друга работа нямате ли си бре?

Имаме, обясняваме всичко по ЕНТЕРИОР/ЕКСЕТЕРИОР и други такива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата