Поддръжката на е36 в цифри.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Поддръжката на е36 в цифри.
Привет, колеги!
В интерес на всички бъдещи е36 ентусиасти би била тема, описваща колко ВСЪЩНОСТ излиза една такава кола, а ние като настоящи потребители също можем да си сверим часовниците.
Нека споделим, до колкото паметта ни позволява, колко ни излезе БМВто след покупката и какво поправихме/подменихме в него. За визуални промени мисля, че всички ще се радваме на снимки + price by part.
Темата НЕ се създава с цел да убеди/разубеди някой за покупка, а за да даде общ цифров поглед в/у обвързването с БМВ е36.
Нека започна:
БМВ е36 / 95г / 318i / convertible
цена: 8000лв;
2x масло + филтри = 300лв;
смяна бензинова помпа + работа = 300лв;
ремонт сигнал към светлинни индикатори на табло = 50лв;
hard top = 1000лв
Дали да коментираме постове от типа на "ти луд ли си за толко да я земеш тая кола" и "бе тоя лагер аз щех да ти го дам за 3лв по-малко" .......

В интерес на всички бъдещи е36 ентусиасти би била тема, описваща колко ВСЪЩНОСТ излиза една такава кола, а ние като настоящи потребители също можем да си сверим часовниците.
Нека споделим, до колкото паметта ни позволява, колко ни излезе БМВто след покупката и какво поправихме/подменихме в него. За визуални промени мисля, че всички ще се радваме на снимки + price by part.
Темата НЕ се създава с цел да убеди/разубеди някой за покупка, а за да даде общ цифров поглед в/у обвързването с БМВ е36.
Нека започна:
БМВ е36 / 95г / 318i / convertible
цена: 8000лв;
2x масло + филтри = 300лв;
смяна бензинова помпа + работа = 300лв;
ремонт сигнал към светлинни индикатори на табло = 50лв;
hard top = 1000лв
Дали да коментираме постове от типа на "ти луд ли си за толко да я земеш тая кола" и "бе тоя лагер аз щех да ти го дам за 3лв по-малко" .......

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Поддръжката на е36 в цифри.

таз бензинова помпа, да не е нов модел със златно покритие

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
че то има тема, в която всеки е описвал какво е сменил, на каква кола го е сменил и с какви пари се е разделил 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Kambe написа:че то има тема, в която всеки е описвал какво е сменил, на каква кола го е сменил и с какви пари се е разделил
Абсолютно,ама колегата явно не я е видял...., защо ли това не ме учудва ...

- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Благодаря на колегата Kambe! Не бях отварял http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=44553 . 

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
и какво е това масло и тия филтри дето излизат 300лв какво масло слагаш
- metodi80
- старши ентусиаст
-
hristofar написа:и какво е това масло и тия филтри дето излизат 300лв какво масло слагаш

Принципно не е невъзможно де ... Ако примерно кара шестак и ако му сипва пълна синтетика , то си му трябва 6.5л масло. Тубата 4 л за пълна синтетика масло (без значение от марка) е минимум 130лв + още една туба или + още два литра отделно и си стъпва към 200 лв. И като добавиме филтрите маслен м/у 25-50 лв и въздушен м/у 13-30 лв. и то си идва към 250-280 лв. Ама всичко е относително.... защото
аз например си взех чудесно масло -пълна синтетика Мотул 5в40 , туба от 5л за уникалната цена от 87лв. от колегата Babuna. Всичко е как си го намериш ...
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
и 30-35 лева филтър на купето и още толкова за бензинов и нещата могат да отидат и на 350 лева
8 мнения
• Страница 1 от 1