318is глъхне, придръпва на влажно време

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xd e46
Мечтае да кара: 645i cabrio

318is глъхне, придръпва на влажно време

Мнение от Azereus » 03 Окт 2009, 13:50

Това нещо ми се случи преди 2 месеца пак валеше и беше влажно, като дам газ на колата, забождаше носа, все едно прекъсва, след което се изстрелваше после пак придръпваше, като се покара и се оправя. Смених дебитомер и моторче за празен ход, гофрирания маркуч, обаче сега като стана влажно пак започнаха проблемите. Дали не е някой кабел или бобина и заради влагата да не прави контакт? Ако някой колега се е сблъсквал с този проблем, моля да ми помогне! Благодаря! ПС. Мотора е М42
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 92' e36 318is
Мечтае да кара: e46 330ci

Re: 318is глъхне, придръпва на влажно време

Мнение от Deliriumz » 03 Окт 2009, 15:01

при мен беше се получил същият проблем,но дори и след покарването несе оправи в последствие отворихме свещите и какво да видим на 1ви цилиндър свеща и лулата направо бяха подгизнали явно някак си е влязла вода там .... така че колега погледни си всичките свещи и лули защото е много възможно това дати е проблема

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xd e46
Мечтае да кара: 645i cabrio

Re: 318is глъхне, придръпва на влажно време

Мнение от Azereus » 04 Окт 2009, 20:25

мерси колега, проблема вече е отстранен, мърлячите в сервиза не са ми затегнали датчика на разпределителния вал и едвам се държеше, снощи го видях и го стегнах, колата заспа!
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! :)

Назад към E36