Смятате ли,че българката е надута?
Модератор: Общи модератори
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Re: Смятате ли,че българката е надута?
Народе, вие докато се наумувате тук-а, хората действат. Лозето не иска молитва, а мотика. Айде всички кандидати да не седят пред комповете, а газ по заведенията и докато не се напълни бмв-то с млади, свежи, загорели агънца никакво връщане. Успешен лов!
От тогава русото не е на мода.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Прав си колега, ама то лафовете и лакардиите са по- веселата и интересна част от цялата работа 

Никой не мое ма връне на селу!
t060 написа:Народе, вие докато се наумувате тук-а, хората действат.
Мнооооого точно изказване!

ПС И колега, като ти гледам аватара - ти вече си едни гърди напред!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
АЗ го храня моят само с надути каки 

- kakata s cicite
- Потребител
-
- Кара: чужди
- Мечтае да кара: поне шест в редичка
Аууу,какви обиди се ръсят по нежната част от обществото ни!Позволете да не се съглася.
Една жена ще се надува,когато не е наясно с живота,със себе си и заобикалящият я свят.Кои се надуват и за какво-младите момичета по фолк дискотеките,правят се на интересни,модерни и неотразими,за да привлекат колкото се може повече ухажори и да ги манипулират,докато си харесат някой.
Едно момиче,което има цел в живота си,възпитание и самоуважение,няма да се надува,ще има прилично самочувствие и е нормално да се държи леко високомерно,когато до нея е застанал представител от мъжки род,с прическа като на папагал,лош дъх,зле съчетани дрехи,никакви маниери и абсолютна липса на култура!
п.с. а тия момичета в скъпите автомобили,коита са им подарък,е по-добре да си поставят цената на врата,така по-лесно ще им се разбират критериите!
Една жена ще се надува,когато не е наясно с живота,със себе си и заобикалящият я свят.Кои се надуват и за какво-младите момичета по фолк дискотеките,правят се на интересни,модерни и неотразими,за да привлекат колкото се може повече ухажори и да ги манипулират,докато си харесат някой.
Едно момиче,което има цел в живота си,възпитание и самоуважение,няма да се надува,ще има прилично самочувствие и е нормално да се държи леко високомерно,когато до нея е застанал представител от мъжки род,с прическа като на папагал,лош дъх,зле съчетани дрехи,никакви маниери и абсолютна липса на култура!
п.с. а тия момичета в скъпите автомобили,коита са им подарък,е по-добре да си поставят цената на врата,така по-лесно ще им се разбират критериите!

Trans penem mihi est
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
...
Последна промяна acho.rs на 01 Ное 2009, 16:33, променена общо 1 път
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
kakata s cicite написа:Аууу,какви обиди се ръсят по нежната част от обществото ни!Позволете да не се съглася.
Браво колежке - право в десятката

Повече от подтиснати са ,но не всички , булшиството и цел да получи внимание от образа X-men(изблик на комплекси )влизат със над 100км/ч в чалга културата.
Ма и аз не съм този ,който да ги съди
Ма и аз не съм този ,който да ги съди

by ''kompleksa''
Toneloker написа:Не си ходил скоро до Хуманитарна гимназия във Варна. Те там не се возят, а ги карат.
Каква хуманитарна бе

Шегата настрана, моето мнение се покрива с повечето предишни - ако може, най-вероятно се надува, но това зависи и от 7 годишното домашно обучение. Свестни жени винаги е имало и ще има, въпроса е какви са ти критериите

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
kakata s cicite написа:Една жена ще се надува,когато не е наясно с живота,със себе си и заобикалящият я свят.Кои се надуват и за какво-младите момичета по фолк дискотеките,правят се на интересни,модерни и неотразими,за да привлекат колкото се може повече ухажори и да ги манипулират,докато си харесат някой.
Кака, много си права. Обаче това да имаш самоуважение и цел в живота... като че ли не е толкова често срещано явление, колкото би трябвало. Защото то е резултат от едно изграждане на личността, което иска малко повече от размотаване по кафенца, магазини и дискотеки. Естествено, това важи с еднаква сила и за двата пола.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Стоим си няколко българи на една от митниците в Техеран и чакаме мудната иранска бюрократична система да ни освободи, ако дотогава не ме изядат мухите и по едно време гледам една ханъмка плахо се доближава към нас. И заговори ханъмката на български: Ольее, ви сти българи! Дъл ни можи някуй ут вас да ма прибире за България. Аз и отговарям: Преди да се ожениш за персийския студент, не помисли ли, че тук ще ти се е.е м...ката? Сега ако те взема с мен и ме хванат ще ми спукат петите с пръчки. Айде пръждосвай се! Тогава да бяхте видели как се надува българката. Българките въобще не се надуват, те са лесни и много дащни. Можете да ги срещнете във всяко кътче на света, както и останалите източноевропейски момичета с назадничаво мислене. Надутите са рядкост - тип возя се в Х6, купена от татко (мъжа ми, гаджето ми) с пари от ощетените мизерно платени работници или от нещастните овчедушни данъкоплатци. Не, не мисля че българките са надути. Ако все пак работите за 500лв месечно и най-важно за вас е рикията, салатката, футбола и чалгата, то тогава и индонезийките ще ви се видят надути.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Мордехай написа: Не, не мисля че българките са надути. Ако все пак работите за 500лв месечно и най-важно за вас е рикията, салатката, футбола и чалгата, то тогава и индонезийките ще ви се видят надути
Ами те и много нашенки се вълнуват от такива нещица

Никой не мое ма връне на селу!
....а като се замисля само, че колкото човека са писали в тази тема, сигурно толкова дефиниции за "надута" има..... 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Мишел написа:....а като се замисля само, че колкото човека са писали в тази тема, сигурно толкова дефиниции за "надута" има.....
смятай какво е положението тогава