E30 M50 клапан за дюзи...???
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			2 мнения
			 • Страница 1 от 1

- venek
- младши ентусиаст
- 

- Кара: F02 740Li & E34 525IX
- Мечтае да кара: F90 M5
E30 M50 клапан за дюзи...???
Здравейте колеги,
проблема е следния-както си работи двигателя и махам акомулатора,в същото време се откача клапана за налягането на дюзите... ...пробвах да го закача ама пак се откача
 ...пробвах да го закача ама пак се откача  ....сега не знам дали да търся друг или не е в него проблема,а да е станало нещо от това че махах акомулатора???Помагайте...
 ....сега не знам дали да търся друг или не е в него проблема,а да е станало нещо от това че махах акомулатора???Помагайте...  

проблема е следния-както си работи двигателя и махам акомулатора,в същото време се откача клапана за налягането на дюзите...
 ...пробвах да го закача ама пак се откача
 ...пробвах да го закача ама пак се откача  ....сега не знам дали да търся друг или не е в него проблема,а да е станало нещо от това че махах акомулатора???Помагайте...
 ....сега не знам дали да търся друг или не е в него проблема,а да е станало нещо от това че махах акомулатора???Помагайте...  

- Банго
- младши ентусиаст
- 

Re: E30 M50 клапан за дюзи...???
ама самия клапан от рейката ли? ако е така значи я няма скобата за самия клапан за налягането,ако е така значи е при мен в гаража   виж дали е така и пиши ако е така ще я потърся и ще ти я пратя,че Боян е..............
  виж дали е така и пиши ако е така ще я потърся и ще ти я пратя,че Боян е.............. 
			 виж дали е така и пиши ако е така ще я потърся и ще ти я пратя,че Боян е..............
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

2 мнения
			 • Страница 1 от 1