BMW 5 Series Gran Turismo
Модератор: Общи модератори
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
bozukov_g написа:Абе грозно не грозно бих се пречупил с кеф и бих го поразходил из родните пътища
И аз бих му се изкефил доста, макар че е адски грозно!

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
и на мен ми се реве като мина отзадна мойто комби с тия стопове като на тойота ,ма гледам да не му влезам в гръб....!!
гт-то ми отговаря на изискванията и бих се метнал. грозно-убаво -тва е! за съжаление е още много ново -ще излезе октомври и ще трябва бая да почакам да си взема ,а май нема да мога да дочакам. колата е добра-харесва ми. особено функционалността и....
гт-то ми отговаря на изискванията и бих се метнал. грозно-убаво -тва е! за съжаление е още много ново -ще излезе октомври и ще трябва бая да почакам да си взема ,а май нема да мога да дочакам. колата е добра-харесва ми. особено функционалността и....
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Не зная какво не ви харесва,но според мен колата е супер добра.И дори не ми е грозна(а имам доста "надут" вкус )...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: BMW 5 Series Gran Turismo
има вече в билда сравнение с комбито ,а и на панаира седи да се гледа!
ето малко снимки и мои виждания....
пу за мене неска на гт-то!!
начи видех, пипнах ,мерих ,палих....!!
мдааа...!!колицата е мноо арна ,пет пъти седах и слизах,седах по задни седалки ,сгъвах,праих струвах и сравнявах с Х6 и 7цата и то дългата база! /начи горкото триксерче,дето ше го земе тоя екземпляр -маменцето му скапах от щракане! :mehehe: / та....!! колата е адски широка и просторна вътре! по размери от каталозите,които ше ви донеса утре е по-тясна и по-къса от Х6 ,но усещането не е такова и особено заради огромното разстояние от волана до предното стъкло и двойния шибидах вътре изглежда и се усеща огромно просто! екстрите са ужасно мноо ,ма нема моя мотор-3,5дизел! ужасна раота просто! отделно цената на положените екстри в експоната беше към 60хил лв! 60 бинки за екстри! нали се сещате цената колко беше....!?!? 182 бинки!! честито на печелившите! разбиха ми съня тия. иначе има верно една камара шукарии,вкл завиващи 4 колела ,камери у калниците,радари и секви за нощно,една камара начини на стоене на задните седалки и прочие и прочие....!! удивителна кола!
след малко и снимки с още коментари...!
на сбирката каталози на двата модела ,плюс подаръци и дискове с конфигоратори за колеги....
няколко новости,които ме впечатлиха!
до 60км/ч завиват задните колела обратно на предните за по-лесно маневриране! над 80 завеват в една и съща посока ,като мисля,че градусите бяха 3!
още нещо-има нещо като керс за рекуперация на енегргията при спиране ,но май не се ползва за доускоряване после, а за ел.системите ли не знам за кво!
има камерки в предните калници за паркиране и за следене на коли в мъртвата зона.
има разпознаване на пешеходци и животни -найт вижън. разпознава и знаци и може да си сложиш лимит на скоростта и да намалява сама при знак примерно до 80км.
другите ги забраих!
ето малко снимки и мои виждания....
пу за мене неска на гт-то!!
начи видех, пипнах ,мерих ,палих....!!
мдааа...!!колицата е мноо арна ,пет пъти седах и слизах,седах по задни седалки ,сгъвах,праих струвах и сравнявах с Х6 и 7цата и то дългата база! /начи горкото триксерче,дето ше го земе тоя екземпляр -маменцето му скапах от щракане! :mehehe: / та....!! колата е адски широка и просторна вътре! по размери от каталозите,които ше ви донеса утре е по-тясна и по-къса от Х6 ,но усещането не е такова и особено заради огромното разстояние от волана до предното стъкло и двойния шибидах вътре изглежда и се усеща огромно просто! екстрите са ужасно мноо ,ма нема моя мотор-3,5дизел! ужасна раота просто! отделно цената на положените екстри в експоната беше към 60хил лв! 60 бинки за екстри! нали се сещате цената колко беше....!?!? 182 бинки!! честито на печелившите! разбиха ми съня тия. иначе има верно една камара шукарии,вкл завиващи 4 колела ,камери у калниците,радари и секви за нощно,една камара начини на стоене на задните седалки и прочие и прочие....!! удивителна кола!
след малко и снимки с още коментари...!
на сбирката каталози на двата модела ,плюс подаръци и дискове с конфигоратори за колеги....
SKISA написа:
извинявам се за нескопосаните снимки ,но имаше мноо тарапана,нямах място да застана ,а и ми трепереха ръцете де седна вътре...!!!
гт-то се оказа адски широко отзад и с тия накланящи се седалки просто можеш да се возиш дълго и без ядове! мерих-лодката стаа! само не схванах ква им е идеята :
1во! за двойния капак на багажника! излишно усложняване и без отварянето на стъклото е просто безпредметно да се ползва тая малка дупка да клякаш да слагаш нещо.-
2ро! за кво са сложили допълнителна преграда зад задните седалки като и те си затварят перфектно багажника от към салона! момчето там нещо не ме убеди ,че е заради шумозиолация и щото да не се драскали и цапали седалките! ми то им е откъм гърба-кво толко! тва е излижни килограми и пари за захващане и амортисьори и прочие.
3то! не вденах защо багажника не си е до долу дълбок,а е изравнен ,а от долу има една безсмислена кора за миниятюрни джаджи по височина!
4то! комповете са му пак под тая кора-проверих и едно разливане на вода пак ше доведе до чао-рагаци!
5то! няма резервна гума баси му и тъпотията тва! тоа ме убеждаваше ,че 4тото поколение рън-флатове вече возело много по-меко ,а и с въздушното окачване на задната ос било перфе.SKISA написа:интересното е ,че отпред е с тая тъпа,изпарвена муцуна и големи бъбреци, но изглежда адски хищна и зла!! като тигрова акула ми идва нещо.....!!на мен ми хареса мноо....
няколко новости,които ме впечатлиха!
до 60км/ч завиват задните колела обратно на предните за по-лесно маневриране! над 80 завеват в една и съща посока ,като мисля,че градусите бяха 3!
още нещо-има нещо като керс за рекуперация на енегргията при спиране ,но май не се ползва за доускоряване после, а за ел.системите ли не знам за кво!
има камерки в предните калници за паркиране и за следене на коли в мъртвата зона.
има разпознаване на пешеходци и животни -найт вижън. разпознава и знаци и може да си сложиш лимит на скоростта и да намалява сама при знак примерно до 80км.
другите ги забраих!
- Бимбо
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
- Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
- Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R
Бях на панаира в Пловдив и да ви кажа на йиво е доста хубава и стилна кола.Имайте предвид че е с 7-дем сантиметра по малка от 7-мицата и доста по висока от нея.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Няма такъв звяр!
Супер злобна е отпред, отзад..! 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Колата е доста впечатляваща. Сега обаче феновете на Е30 ще се намесят и
ще кажат, че на нищо не прилича, но какво да се прави
Гроздето е кисело 
ще кажат, че на нищо не прилича, но какво да се прави

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
zAcK написа:Колата е доста впечатляваща. Сега обаче феновете на Е30 ще се намесят и
ще кажат, че на нищо не прилича, но какво да се правиГроздето е кисело
Спокойно, вече го казаха... първа страница не чете ли?

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Може да не е най-естетичното БМВ , но някой може ли да ми посочи , нещо по-красиво във класа ? Много,ама много по-по-по е от Е60 комби , във всяко едно отношение ! Има всички екстри на 7цата - 4 завиващи колела , 8 степенна скоростна кутия и какво ли не още . В сравнение със 530Д туринг е цели 260кг по-тежко и само със 10 коня по-мощно , но ускорява по-добре и гори по-малко !!! Единствено като малък минус казват лекото клатушкане в лускозен режим на ресиорите , но нали си има - спорт
Към Скиса - баце 535д ГТ не е твоя модел и за това го няма , за сметка на това има 535и ГТ - искренно ти пожелавам да си вземеш това животно .
Багажника се отваря на две степени за , за да не ти се деклиматизира купето от вътре
. Знаем какво става зимата като отвориш капака на хечбек 

Към Скиса - баце 535д ГТ не е твоя модел и за това го няма , за сметка на това има 535и ГТ - искренно ти пожелавам да си вземеш това животно .
Багажника се отваря на две степени за , за да не ти се деклиматизира купето от вътре

- xdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x3
- Мечтае да кара: m5 e60; x6
Много е практична. Идеална семейна кола, не е бегачка, но не се и търси това от нея. Зависи на човек какво му трябва, но според мен задоволява нуждите на повечето хора. 
Все пак за мен Е60 е върха на дизайн и красота

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
xdriver написа:Много е практична. Идеална семейна кола, не е бегачка, но не се и търси това от нея. Зависи на човек какво му трябва, но според мен задоволява нуждите на повечето хора.
Не е бегачка , но най-слабата версия се ускорява до 100 за 6,9 сек , което изобщо не е бавно .
- xdriver
- кандидат ентусиаст
-
acho.rs написа:xdriver написа:Много е практична. Идеална семейна кола, не е бегачка, но не се и търси това от нея. Зависи на човек какво му трябва, но според мен задоволява нуждите на повечето хора.
Не е бегачка , но най-слабата версия се ускорява до 100 за 6,9 сек , което изобщо не е бавно .
Всъщност си ужасно прав, колега

Нека не забравяме, че ще има и версия, която ще използва новият агрегат с обем 4,4-литра би-турбо...максимална мощност - 407 к.с.!
- xdriver
- кандидат ентусиаст
-
BMW Ентусиаст написа:Нека не забравяме, че ще има и версия, която ще използва новият агрегат с обем 4,4-литра би-турбо...максимална мощност - 407 к.с.!
Много приятна версия ще е