pitane za perkata
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- kobrata55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520
pitane za perkata
здр. колеги изкам да ви попитам как да разбера дали перката ми е зацепена да върти постояно сега в момента като запаля колата на студена кола и тя се върти много силно неможе да се хване.знам че нетрябва да е така ма от това ли значи че е зацепена постояно.благодаря предварително
Mollov : Оправи си заглавието да е на Български... поне толкова уважавай останалите...
Mollov : Оправи си заглавието да е на Български... поне толкова уважавай останалите...
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Re: pitane za perkata
Ами според мен няма да достига температурата която трябва да бъде всъщност но това си е мое мнение нека да споделят и другите колеги 

- dangerous
- младши ентусиаст
-
когато е студена колата пробвай да завъртиш перката на ръка.
след като завъртиш перката трябва да направи около 0.5 оборот от инерцията която си и предал.
ако не ще-съединителя(виско) е за смяна и това НЕ пречи на загряването на автомобила.
след като завъртиш перката трябва да направи около 0.5 оборот от инерцията която си и предал.
ако не ще-съединителя(виско) е за смяна и това НЕ пречи на загряването на автомобила.

Колко BMW-та изпих в тея кръчми!!!
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
- hakerov
- Потребител
-
- Кара: без книжка
- Мечтае да кара: M5
...като запаля колата на студена кола и тя се върти много силно неможе да се хване...
Първо кажи за каква кола говориш(модел).Ако е за Е36 съм сигурен,че трябва да е точно така.Като запалиш на студен двигател и върти яко,като и подадеш малко газ направо ще те издуха-значи виско съед. ти е наред.Няма да се притесняваш.Това разбира се е в границите на 1-2 минути някъде(говоря за това силно въртене на перката).Но не би трябвало да се върти с тази скорост постоянно.
4 мнения
• Страница 1 от 1