pitane za perkata

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520

pitane za perkata

Мнение от kobrata55 » 29 Сеп 2009, 16:39

здр. колеги изкам да ви попитам как да разбера дали перката ми е зацепена да върти постояно сега в момента като запаля колата на студена кола и тя се върти много силно неможе да се хване.знам че нетрябва да е така ма от това ли значи че е зацепена постояно.благодаря предварително

Mollov : Оправи си заглавието да е на Български... поне толкова уважавай останалите...

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Re: pitane za perkata

Мнение от drift_streets » 01 Окт 2009, 5:22

Ами според мен няма да достига температурата която трябва да бъде всъщност но това си е мое мнение нека да споделят и другите колеги :wave:
Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dangerous » 01 Окт 2009, 8:38

когато е студена колата пробвай да завъртиш перката на ръка.
след като завъртиш перката трябва да направи около 0.5 оборот от инерцията която си и предал.
ако не ще-съединителя(виско) е за смяна и това НЕ пречи на загряването на автомобила. :yes:
Колко BMW-та изпих в тея кръчми!!!

-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?

Потребител
Аватар
Кара: без книжка
Мечтае да кара: M5

Мнение от hakerov » 02 Окт 2009, 15:02

...като запаля колата на студена кола и тя се върти много силно неможе да се хване...

Първо кажи за каква кола говориш(модел).Ако е за Е36 съм сигурен,че трябва да е точно така.Като запалиш на студен двигател и върти яко,като и подадеш малко газ направо ще те издуха-значи виско съед. ти е наред.Няма да се притесняваш.Това разбира се е в границите на 1-2 минути някъде(говоря за това силно въртене на перката).Но не би трябвало да се върти с тази скорост постоянно.

Назад към E36