загубен собственик на 36-ца
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- fifiperoto
- Потребител
-
- Кара: 320
- Мечтае да кара: m3
загубен собственик на 36-ца
извинете ме за заглавието но не знаех как да узаглава темата. значи случая е такъв ,че преди 2-3 мес си продадох бмв-то на едно момче от елин пелин и бяхме се разбрали да се видим да я прехвърлим но си изгубих тел и му нямам номера и не сме я прехвърлили дайте някакъв съвет какво да направя защото ми се пишат данъците или ако някой от форума го познава да му каже да се обади на 0884 07 83 70 . Номера на баварката беше СА9029НВ .
Re: загубен собственик на 36-ца
Договор за покупко-продажба поне не направихте ли ?Или той ти даде пари и взе колата? 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Е иди до Елин пелин, не е толкова голям град че да не го намериш. И после ако се прави на отворен почакай малко и я обяви за открадната 

- dangerous
- младши ентусиаст
-
е при нотариуса няма ли му адреса не е възможно 

Колко BMW-та изпих в тея кръчми!!!
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
- avox76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '95, 320i, Touring
Да, най-добре отиди до Елин Пелин. Трябва да направиш договор за покупко-продажба задължително, защото иначе ще береш ядове.
Ако трябва даже ти плати нотариуса, примерно 50-80 лв., вместо да ти се трупат по 200 лв. на година данък, а и лихви. Без договор ако нещо стане с тази кола все теб ще търсят... Дори, ако снимат колата с камера за нарушение пак теб ще те викат в КАТ... И после ходи обяснявай, че си я продал, че не си карал ти...
Ако трябва даже ти плати нотариуса, примерно 50-80 лв., вместо да ти се трупат по 200 лв. на година данък, а и лихви. Без договор ако нещо стане с тази кола все теб ще търсят... Дори, ако снимат колата с камера за нарушение пак теб ще те викат в КАТ... И после ходи обяснявай, че си я продал, че не си карал ти...

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
dangerous написа:е при нотариуса няма ли му адреса не е възможно
нали точно за това го търси човека, не е прехвърлена колата, какъв нотариус?
освен да посетиш градчето, колега, не виждам какво друго може да се направи... успех!
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
Ми много просто бе колега, ако онзи господин се крие просто я обяви за открадната и готово. Пък после да му мисли "купувача". Дано само не дава господ вече да е разпарчетосана.
- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
Колега , обади се в полицията и я обяви за открадната . те ще го намерят този . Той може да направи много поразии и теб да хваната . представи си , че блъсне някой човек и избяга и му запишат номера . Ще те опандизят , обявявай я за открадната !
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Отивай до Елин Пелин и виж как стоят нещата , не бързай с обявите за кражба и темподобни , щото все пак искаш да я продадеш колата .... Ако се надяваш чрез форума да стане нещо , значи се хващаш като удавник за сламка ....Въпреки , че "оня " ако е бил сериозен е можел да те потърси и да не си прави оглушки... Възможно е и той да ти е загубил телефона (ако изобщо го е имал ). Не съм аз човека да те поучавам , ама тия неща не се правят така .... !
Успех и дано всичко ти се нареди ...!
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Веднъж вече я сърбах тая помия
Втори път при мен няма да има
Без договор продажба-не 

- mery21
- Потребител
-
- Кара: БМВ 316
сещам се за един начин да го откриеш, но може да се получи една догодина - след края на март. В сайта на КМФ има поле за проверка на гражданска отговорност. Като напишеш регистрационния номер на колата, излиза компанията, в която е застрахована. Би могъл след това да отидеш до застрахователя и да помолиш за телефона на клиента /ако ти го дадат/. Но виждам, че застраховката е до март 2010 г. и сигурно ти си я правил. Ако все пак не го откриеш скоро, това все пак е начин.
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
metodi80 написа:Отивай до Елин Пелин и виж как стоят нещата , не бързай с обявите за кражба и темподобни , щото все пак искаш да я продадеш колата .... Ако се надяваш чрез форума да стане нещо , значи се хващаш като удавник за сламка ....Въпреки , че "оня " ако е бил сериозен е можел да те потърси и да не си прави оглушки... Възможно е и той да ти е загубил телефона (ако изобщо го е имал ). Не съм аз човека да те поучавам , ама тия неща не се правят така .... !
Колегата е прав наи добре иди и намери момчето а ако не го намериш тогава вече действаи с обявяването за открадната

- fifiperoto
- Потребител
-
- Кара: 320
- Мечтае да кара: m3
Мерси колеги за съветите ще отида до там да видя дали ще го намеря ако не ще я обява. И със сигурност вече ще правя договор
- zorobg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 M50B20
- Детайли за колата: Е36 М50Б20
Това с обявяването за открадната ми се вижда леко тъпичко ...
Като отидеш при ченгетата и какъв документ на колата ще покажеш??? Малки талон, или може би големия - предполагам, че си му дал ВСИЧКИ документи
Като отидеш при ченгетата и какъв документ на колата ще покажеш??? Малки талон, или може би големия - предполагам, че си му дал ВСИЧКИ документи

- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
изакрваш си нови - много лесно, или и те са били в колата при кражбата.....
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2