E46 Coupe
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Първо да ти е честита колата-много е красива!
Да може да и се сложи Ремус но цената е доста солена-ново,хубаво гърне за под 600-700лв. няма как.чип повече от 30 кс. и 70нютона звучи нереално и цена от 700лв.+за хубав чип.Сам си прави сметките
Да може да и се сложи Ремус но цената е доста солена-ново,хубаво гърне за под 600-700лв. няма как.чип повече от 30 кс. и 70нютона звучи нереално и цена от 700лв.+за хубав чип.Сам си прави сметките

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Колега, колата е убиец
Да ти е честита.
Сега по темата - не бързай да праскаш чип веднага. Покарай я малко, виж как се държи и чак тогава мисли за чипове. Нека да повърти малко по пътя, да си покаже ако има нещо (не ти го пожелавам), обслужи си я напълно - погледни, има хубави теми за пеперудките в колектора и други подобни. Чип според мен е малко кофти да слагаш на 150кс дизела, защото по принцип е доста изцеден мотор (по памет) и няма да му понесе много добре ако го чипосаш. Виж за спортната генерация не знам какво е положението.

Сега по темата - не бързай да праскаш чип веднага. Покарай я малко, виж как се държи и чак тогава мисли за чипове. Нека да повърти малко по пътя, да си покаже ако има нещо (не ти го пожелавам), обслужи си я напълно - погледни, има хубави теми за пеперудките в колектора и други подобни. Чип според мен е малко кофти да слагаш на 150кс дизела, защото по принцип е доста изцеден мотор (по памет) и няма да му понесе много добре ако го чипосаш. Виж за спортната генерация не знам какво е положението.
Si non confectus, non reficiat.
- викентии70
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46,330D,300 bhp
- Мечтае да кара: 535 D
Ей,страшно добре изглежда!Браво!Не ти го пожелавам ама и аз карам италианска кола-доста беше занемарена откъм смяна на консумативи.Италианците не обичат да да се грижат за 'глупости'.Работя за италианска компания и аз в началото се засилих да си купувам кола на 1.5 год ама се отказах като видях как я карат/в Неапол/.Така,че наистина виж как се държи при теб,какво ще се обади и после мисли какви екстри да й приложиш
Ако вече трети ден не ти се работи,значи е сряда!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Честито! Много красив екземпляр! Много безаварийни километри ти пожелавам!
Ще се присъединя към Zagy - покарай пък тогава мисли за ъпргрейди
Ако не ти стига помисли дали качествения ъпгрейд не доближава по цена 330D.
И в тоя ред на мисли - There is no replacement for displacement
Ще се присъединя към Zagy - покарай пък тогава мисли за ъпргрейди

Ако не ти стига помисли дали качествения ъпгрейд не доближава по цена 330D.
И в тоя ред на мисли - There is no replacement for displacement

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
Браво много ми харесва фейса на купето, а това е с джанти ... въобще яката работа. Чипосвай го задължително
)))) С чип и генерацията която казваш, 180 ще ги подминеш.

- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
За мен е грях да се слага чип на този двигател.Хората са извлекли максимума от него.Турбото и без това не е най-надеждното на света, така че не го товари с още тежест.Поне според мен де.А освен това колата си върви повече от доволно.Колеги, има ли тук някой от вас с ремус на дизелова тройка?Винаги съм се чудил как би звучало...
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Честита придобивка с пожелание да те радва много. Та от мен колата си върви прилично стоково,ако ти е толко краста слагай,ако не така си е доволна,а относно ауспуха по-добре си преправи само оригиналния накрайник за визия,че само ше се набуташ с тоя ремус ше пуши много,а звука ше мноого далече от това което трябва да е.
Ремус
дизел с ремус
Колега недей да се излага6 - такова животно няма .Звука няма да е това което иска6 , според мен само парите 6те си даде6 .По добре един накраиник за красота и това е, а ина4е Бимата е мн хубава.Аз карам 136 к.с дизел и в1рви прили4но , а с 4ип става самолет.За 150 кс коман реил мисля 4е е достат14но добре из4ислена и няма за какво да я надува6 пове4е. Избора оба4е си остава твой-ПАРИТЕ също !
Безаварийни километри

- _OSMICATA_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
Честито колега колата е един път!
Но ремус и дизел са несъвместими неща!
И много безаварийни километри
С коя кутия е?
Но ремус и дизел са несъвместими неща!
И много безаварийни километри

С коя кутия е?
Come play with POWER
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
raduslaf написа:За мен е грях да се слага чип на този двигател.Хората са извлекли максимума от него.Турбото и без това не е най-надеждното на света, така че не го товари с още тежест.Поне според мен де.А освен това колата си върви повече от доволно.Колеги, има ли тук някой от вас с ремус на дизелова тройка?Винаги съм се чудил как би звучало...
Аз съм с такова чудо на генерацията

- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
Re: 320Cd чипосване и ремус
супер е честито аз лично бих сложил чип но след като се обедя,че по колата няма никакви забележки
новият ми номер: 0877787835
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
Re: E46 Coupe
Coupe-to си е coupe, няма спор че е невероятно красиво изпълнение, честито колега и със здраве да си го караш !!!
- ST0IL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 323i Е46
Re: E46 Coupe
Колата е страхотна пожелавам ти много безаварини километри с нея и савет небарзаи да я чипосваш 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2